1.2 Valery's perspektiv

471 13 1
                                    

"Hej kära dagbok! Igår sov jag hos Oscar för typ den tredje gången. Det var helt underbart att ligga där i hans famn med hans armar lindade runt om mig. Och ska jag säga en till sak, jag blev också av med oskulden igår..."

Jag satt och skrev i min dagbok när min telefon plingar till och jag tar upp den. Jag ser att det är ett sms från Oscar så jag går in och läser det.

Från: Älsklingen❤️
- Hej bby, vill du komma över? <3

Till: Älsklingen❤️
- Hej, absolut! ILYSM <3

Från: Älsklingen❤️
- Ses vi om 15? LYM <3

Till: Älsklingen❤️
- Japp, ses om 15! <3

Jag tar min telefon, mjukiströja och hörlurar som ligger på min säng och springer sen ner mot hallen där jag tar på mina skor. Jag springer ut från gården och bort mot busshållplatsen medan jag försöker ta på min mjukiströja i farten.

Tillslut lyckas jag ta på mig den och jag kommer fram till busshållplatsen. Jag kollar upp mot skylten där det står att bussen ska komma om 2 min så de var bra, för då behöver jag inte vänta så länge. + att det går fortare att komma hem till Oscar.

Efter 2 min kommer bussen och jag kliver på med ett flin på läpparna. Jag sätter mig på första bästa plats och känner hur telefonen plingar till igen. Jag tar upp den och ser att jag blivit taggad i ett foto på insta. När jag kommer in på appen ser jag att det är Oscar som lagt ut en bild på oss två från igår och jag skiner upp i ett stort leende när jag ser det som han skrivit.

"Now It's official, she is mine now! So back off all you guys! ILYSM BBY😘❤️"

"Now It's official, she is mine now! So back off all you guys! ILYSM BBY😘❤️"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ask.fm || o.eWhere stories live. Discover now