Bir Yudum Aşk

107 12 0
                                    

Bazen insanlar hayatını baştan aşağı değiştirme ihtiyacı duyar. Aslında hayatında her gün aynı şeyleri yaptığını fark eden her insan yapar bunu, rutin olarak yapılan şeyler çok da heyecan verici şeyler değildir sonuçta. Hayatındaki tüm yaşanmışlıkları bir kenara bırakarak yeni bir düzen oluşturma çabasına girerler, halk arasında buna Sil Baştan diyoruz.

Ben de bu kitap ile sil baştan başladım hayatıma, neler getireceğini bilmeden sadece beklentilerle karalıyorum cümlelerimi. Belki cümlelerimle kalbinizde yer vereceğiniz bir yazar olacağım ki her yazar gibi temennim budur, belki de daha ilk satırlarda unutulmaya yüz tutacak bir insan olacağım raflarda... Hayatımızdaki her olayda olduğu gibi bunda da zaman gösterecek her şeyi ve benim kaderimi sizler çizeceksiniz okuyarak ve paylaşarak.

Ben bir kitap okurken her zaman "beni anlatan bir cümle var mı" düşüncesiyle okurdum. Bu kitabı yazarken de yine bu düşüncemden yararlanarak cümleleri bir araya topladım, umarım bu cümlelerin tamamı sizi anlatan cümleler olur.



Yazar: Cuma Bozkurt


Raflarda yerini almış çok satması gereken kitaplarWhere stories live. Discover now