Bölüm 1

402 48 9
                                    

Wu Luhan iyi bir ailede yetişmiş, ailesi tarafından sevilmiş, pohpohlanmış, değer görmüştü. Abisi Yifan ile birlikte Seul'de büyük bir apartman dairesinde oturuyorlardı... Annesi ve babası işleri abisine ve küçük bir bölümünü de Luhan'a devredip birkaç yıllığına ülke gezilerine çıkmışlardı... Abisiyle birlikte Seul Üniveristesinde okuyorlardı... Luhan kendi isteği ile babasının ve abisinin mezun olduğu okulda okumayı seviyordu.... Notları düzenli şekilde tutuyordu ve ailesi gereği tanınıyordu... Luhan oldum olası kendisini gelecek kaygısı ile belli etmeye çalışan kızlardan nefret ediyordu. Evet oğlanlardan da nefret ediyordu. Çünkü Luhan lise sonda ilk aşkı Kang Min sayesinde eşcinsel olduğunu anlamıştı.. Ailesi başta tepki gösterdiğinde abisininde biseksüel olması onları zorla da olsa ikna etmişti.... Bunları zamanla aştıkları için Luhan o kadar da takmıyordu. Üzerinden onca zaman geçmişti ve Luhan şimdi odasında uzanmış okul sonrası yorgunluğun atmak için biraz kestirmişti.... Kapının çalınması ve ardından açılması ile abisini kapıda gördü.

"Lu?" Abisi seslendi ve kapıdan kafasını gösterdi.

"İçeri gel hyung..."

"Uh...Chanyeol aradı... Klübe gidiyormuş. Havuza...Bizi de çağırdı gelmek ister misin?"

Kris söyledi ve Luhan'ın başında durduğunda küçük olan kendini yatağa attı.

"Hadi ama Lu! Abini kırma. Hem Chanyeol seninde gelmeni istedi
Sevgilisi ile tanıştırmak istiyor... Beraber takılırsınız huh?"

"Ah tamam....Çıkta hazırlanayım.. "

Yifan başını salladı ve kardeşinin saçlarını karıştırdıktan sonra onun bağırışlarına gülüp odasına girdi.

*

Yifan özel spor tesisinin önünde aracını durduğunda Luhan emniyet kemerini çözerek indi ve etrafa göz attı... Biraz ileride spor bölümlerinin hangi katlarda yada bahçede ne tarafta yer aldığını gösteren tabelaya göz attı. "Lu hadi..."

Yifan ikisininde çantasını alarak büyük kapıdan geçtiklerinde Luhan abisini takip etti. Uzun olan buranın daimi müşterisi olduğu için VIP kısmında yer alıyorlardı ve bu yüzden bekleme gibi bir zahmete düşmüyorlardı... "Çantanı al ve giyin." Yifan büyük spor çantasını ona doğru itekledi ve büyük giyinme odalarından birine girdi. Luhanda tişörtünü başından çıkardıktan sonra giyinme odasına girip şortunu alıp çıkmıştı... Abisiyle aynı anda çıktıklarında ikiside birbirlerine gülümsedi ve havuza indiler.... Chanyeol ve yanında duran kısa boylu çocuk girişte bekliyorlardı.

"Selam çocuklar..." Yifan seslendiğinde Chanyeol'un yanında duran kısa boylu çocuk saygıyla önlerinde eğildiğinde Luhan gülmüştü. "Merhaba ben Byun Baekhyun"

Aynı anda Chanyeol da gülümseyip elini sevgilisinin beline attığında Kris elini uzattı. "Memnun oldum Baekhyun. Saygılı davranmana gerek yok.... Ben Yifan bu da kardeşim Luhan..."

"Merhaba Baekhyun-ah... Sanırım aynı yaştayız..." Luhan sıcak bir gülümseme ile kendini tanıttığında Chanyeol rahatsız bir şekilde yerinde kıpırdandı. "Uhh çocuklar Baekhyun lise son..."

Abi kardeş bu duruma şaşırmışlardı çünkü kendisinden istifade Baekhyun Chanyeol'dan 4 yaş küçüktü ve Luhan daha önce Chanyeol' ün sevgilisi falan olduğunu duymamıştı.

"Sorun değil Chanyeol hyung... Bu iyi arkadaşlar olmamıza engel değil... Değil mi Baekhyun-ah?"

Samimiyetle söylediğinde Baekhyun sevinçle  kafasını sallamış ve dörtlü daha fazla beklemeden içeri girmişlerdi. Kapıdaki görevli hemen onları havuz kenarında ki şezlonglara yönlendirdiğinde Luhan havlusunu serdikten sonra,şemsiyenin altına geçip güneş kremini vücuduna yedirdi.... Yifan ve Chanyeol yüzmek için havuza girdiklerinde Luhan oturduğu yerden ayaklanıp elindeki kitabı dikkatle okuyan Baekhyun'a baktı. İyi birisine benziyordu ama Luhan küçüklüğünden beri tanıdığı huysuz ve kendini beğenmiş Chanyeol'un nasıl bir kişiye bağlı kalmaya çalıştığını anlayamıyordu.

MY HYUNG! Where stories live. Discover now