Azrailine Merhaba De Karicim

657 39 8
                                    

Yağız neden Cerenin elini tutuyordu?Asya neden Denize inanıyordu? Bunları anlaması kadar anlatması da güçtü.Nasıl birbirlerini unutabilirlerdi ki? Yağız kimin için yola çıkmıştı?Asya kendini ne için kimin için bıçaklamıştı?
Olaylar sarpa sarmıştı bakalım önce kim hatırlayacaktı?Asya mı? Yağız mı? Asya neler olduğunu anlamaya çalışıyordu.Denize sorular soruyordu. Deniz biz nerede tanıştık? Deniz sıkılmadan cevap veriyordu sorulara."Canim tabi ki İstanbul da Pendikte.Okulda tanıştık.Unuttun mu yoksa?"Asya mahcup bir ses tonuyla "ben hiç bir şeyi hatırlamıyorum." "Kaza yüzden canım karnından ağır bıçak yarası aldin ve hastaneye gelirken de araba kazası yaptık kafani cama carptin o yüzden canım."

Asya yorgun gorunuyordu ve gözlerini kapattı .Odanın kapısı aniden açıldı ve Hemşire Hanım odaya girdi."Bir problem var mı Deniz Bey?" Deniz biraz tedirgin bir ses tonuyla"Evet var Hemşire Hanım.Karım hiçbir şeyi hatırlamıyor." Hemşire Hanım hemen koşup doktor Karan Beye haber verdi.Doktor Denizin yanına gelip"Sakin olun geçici bir hafıza kaybı.Kafasina aldığı darbeden dolayı."Deniz dışarı çıkıp Necatiyi aradı."Koçum orda durumlar nasıl?" Necati neşeli bir sesle"Hallettim abi.Sıkıntı yok."

"Aferin Necati".Deniz telefonu kapattı çok mutluydu çünkü işler tıkırında gidiyordu.Hani derler ya "Kör istedi bir göz Allah verdi iki göz " diye Denizin durumu bunda ibaretti.Deniz Yağıza ne olduğunu düşünmeye başladı."Ya sonra bana ayak bağı olursa?İylesip Asya'yı bulursa." diye içinden geçirdi Deniz.Dışarı çıkıp bir sigara yakmaya karar verdi.Hastane koridorunda hastane kokusu içerisinden bunalmis olan Deniz hastanenin giriş kapısına gelince adımlarını hızlandırdı ve kendini dışarı attığında derin bir nefes aldı.

Oldu olasi hastaneleri hiç sevmezdi.Bir banka oturdu hava biraz soğuktu.İlkbahar yeni geliyordu.Deniz Malborasini çıkarıp bir tane yaktı.Dudaklarina götürüp dumanini havaya üfledi.Deniz derin düşüncelere dalmışken Doktor Karan yanına geldi ve banka oturdu."Deniz Bey yarın Asya Hanımı taburcu edebilirsiniz . Çıkış işlemleri için Vezneye gidersiniz." Deniz onaylar bir şekilde başını salladı.Nasil aşık olmuştu Asyaya? Sadece Yağızdan intikam almak için onu kullanacaktı.

Yagiz ne demişti hem "Sevdiğin insan az olacak Deniz.Sana değil ona zarar vererek senin canının yakalar." Deniz aşık olmuştu Asyaya.O yüzden evlenmek istedi ama Asya istemedi.O yüzden kendini bıçakladı ama şimdi kendini Denizle evli sanıyor.İstediğini elde etmisti Deniz.Sadece Asya ile birlikte bir bütün olmak kalmisti.Asyadan çocukları olsun istiyordu Deniz.

Cok mutlu bir hayat sürdürmek istiyordu.Asya Deniz Masal Çınar.Masal ve Çınar adlarında ikiz çocukları olsun istiyordu ama Asya Denizi sevmiyordu.Hafizasini kazandıktan sonra boşayabilirdi.Bu yüzden Deniz yarın gece bu işi bitirecekti.Eger Asya hamile kalırsa Denizden boşanamazdi başka bir adama ya da Yağıza gidemezdi.Zorla güzellik olmaz demişler ama Denize gore zorla güzellik olacakti.

Yoksa sevdiği kadını sonsuza dek kaybedecekti.Deniz yukarı çıkıp Asya'ya baktı hâlâ uyuyordu.Koridora geçip plan yapmaya başladı.Avadaki ev bu iş için çok uygundu.Yarin Avaya gitceklerdi.Necatiyide annesinin yanına Malatyaya gönderecekti . Asya ve Deniz evde tek başlarına olacaklardı.Kurt ve Kuzu birlikte.Kulaga korkunç geliyordu.Eğer Deniz istediğini yapar ve işler tıkırında giderse Asya sonsuza kadar onun olacaktı.Psikopata bağlamıştı Deniz.Normal bir insan bunu düşünebilir miydi?

Yağız hastanedeydi . Mehmet Bey internete ilan vermişti çünkü Yağızin
üzerinden kimlik çıkmamıştı."Umarım kısa zamanda ailesi onu bulur"diye ümit ediyordu Mehmet Bey.Aksam olmuştu artık yavaş yavaş hava zifiri karanlık oluyordu.Asya yarın hastaneden çıkacaktı ve Deniz herşeyi ayarlamıştı.Necatiyi annesinin yanına Malatyaya göndermisti.Avadaki ev artık bombostu ve Deniz amacına ulascagina emindi.

Deniz Asya'nın yanındaki koltukta uyuya kalmıştı.Sabah olduğunda Deniz bir ses ile urperdi.Kalkıp baktığında Asya uyanmıştı.Hemsire çantasını hazırlamasina yardım ediyordu."Günaydın Deniz Bey.Siz uyuyordunuz . Asya Hanım sizi uyandırmami istemedi.Bugun çıkış yapabilirsiniz." "Sağolun Hemşire Hanım." demekle yetindi Deniz.

Deniz gidip çıkış işlemlerini tamamladı.Asya'da o sırada asansörü çağırıyordu.İslemler bittikten sonra asansöre bindiler.Once bir kafeye gidip kahvaltı yaptıklar.Sonra da bir AVM ye gidip gezdiler.Denizle Asya sohbet ederken bir şey farketti.Sanki birisi onlari izliyordu.Sonra adam başka bir yöne gidince yanıldigini anladı.Sinemaya gidip bir filim izlediler.Ask Tesadüfleri Sever... Güzel bir filimdi.Filim çıkışı Starbucksdan kahve aldılar.Deniz Asya'ya sordu ."Neyli kahve içersin canım?" "Kakaolu olmasında ne olursa olsun." Asya bir anda bir baş ağrısı yaşadı.

Asya dejavü olduğunda hep böyle olurdu.Acaba bu anı yaşadım mı diye dusunmeye basladi.Belki de yanılıyorumdur diye dusudu.Deniz kahveleri alıp Asya'nin yanına döndü.Deniz kolunu uzatinca Asya'da Deniz'in koluna girdi.Arabaya doğru yürüdüler.Arabanın içinde kahvelerini içtiler.Deniz Avaya doğru surdu arabayı.

Eve girdiler ve artık plan başlayabilirdi.Deniz ile Asya yatak odasına çıktılar.Asya ne olduğunu çözmeye çalışıyordu.Deniz kapıya yönelip kapıyı sertce kapatti.Deniz kapıyı öyle sert kapatmıştı ki bu ses evde yankılandi.Deniz gömleğinin düğmelerini yavaş yavaş açmaya başladı.Deniz Asya'ya bakıp"Karimsin sen benim.Neden bu kadar çekiniyorsun ki benden?" Asya Deniz'in haklı olduğunu biliyordu ama yine de korkuyordu.

Deniz yatağın yanına uzandı ve Asya'ya sımsıkı sarıldı.Asya hareketsizdi.Koridordan ayak sesleri geliyordu ve yatak odasının kapısına iki el ateş edildi.Deniz noldugunu anlayamadi.Kapida Yağız ve Adem duruyordu.Adem Denize elindeki sopayla kafasına vurdu.Deniz yere yığıldı.Asya hâlâ şoktaydi.Yagiz Asya'ya baktı.Asya çok korkmustu.Yagiz Asya'ya baktığında kan beynine sıçramıştı.Ustunde mini şort vardı.Yagiz burnundan soluyordu.Asyayin bileğinden kavradi.Asya imdat diye bağırıyordu ve Yağızin elinden kurtuldu koşmaya başladı.

Yağız Asya'nın saçından tutup merdivenlerde sürükledi.Asya çığlık atmaya başlamisti.Demek ki Asya Deniz'in olmayı kabul etmisti.Ama Yağız Şiran yenilmezdi.Adem arabanın arka kapısını açtı Yağız Asya'yı arabanın içine fırlattı.Asya "Kocama ne yaptın?"deyince Yağız kıpkırmızı kesildi ve o sinirle Asya'ya tokadı çaktı.Asya arabadan çıkmak için çırpındı.

Yağiz alaylı bir şekilde:"Asya Oztuna . Sadece Benimsin öyle de kalacaksin .Bu yüzden sus . İkincisi sen benimle evlisin.Asya'ya bir Aile Cüzdani uzattı."Şimdi karicim eve yani Mardine gidiyoruz.Ama ben senin kocan değil Azrailin olacağım."
"Azrailine merhaba de karicigim Asya Oztuna Şiran " Asya anlamayan gözlerle Yağıza bakıyordu tam cigilik atacakti ki burnuna uzatılan pamuk ile olduğu yere yığıldı.

Yeni bölüm geç geldi okurponciklerim özür dilerim.Aranizda Bollywood Fanları varsa biraz Yalanci Bahardan esinlenmis olabilirim.Bu arada üniversite sınav sonuçları açıklandı.Artik Yazarınız Darkofprinceses Gazi Üniversitesinde Kimya okuyacak.KPSS hazırlik da yapıyorum bu yüzden bölüm gecikmesi olabilir.Mola verdiğimde direk wattpade girip sizin için yazıyorum.Bolum nasıldı? Yorumlari alalım...Ve Alttaki o küçük yıldıza siz basınca ben çok mutlu oluyorum.Tekrar görüşmek dileğiyle Allaha Emanet Olun!😊😊😊💓💓💓

Aşiret Psikopatı (Ara Verildi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin