GÜVEN

11.6K 505 116
                                    

( Medya : Büyük mafya )

   Sabah yine Çağatay ' ın dürtmesi ile uyandım. Bu çocuk bana niye rahat vermiyorki.

- Çağatay. Siktir. Git...dediğimde bir kahkaha attı.

Sonra yanaklarıma öpücük kondurmaya başladı. Daha fazla bu salyalı işlemine dayanamıyacağımı anladığımda pofflayarak yataktan kalktım.

Oda bir kahkaha daha atıp çıktı odadan.. Dolabımın başına geçtim. Kıyafetlerimi alıp üzerime geçirdim.

 Kıyafetlerimi alıp üzerime geçirdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Dolunayın giydikleri )

Hazırlandıktan sonra makyaj yapmaya başladım. Aklım sürekli düne kayıyor. Dün mafya toplantısında o söylediklerimden sonra oradan çıkmıştım.

Of herneyse. İşim bitince aşağı indim. Çağatay kahvaltı hazırlamış.. Yes be..

Masada beni bekliyordu. Ben oturunca yemeye başladık.

İkimizde konuşmuyorduk. Ama bu sessizlik beni ürkütmeye başladı.

- Çağatay senin işler nasıl gidiyor..dediğimde kafasını yemeğinden kaldırıp bana baktı.

- İyi gidiyor. Teslimatlar sorunsuz geçti...dedi

- Desene Sessiz Fırtına çok iyi gidiyor...dediğimde ikimizde güldük.

- Eee seninkiler nasıl..dedi Çağatay

- Benim işler harika Çağatay. Seninle dahada yükseliceğiz. Kimse yolumuza çıkamayacak..dediğimde bir kahkaha atıp evet anlamında kafasını salladı.

- Ne yaptın yine..dedi Çağatay

- Türkiyedeki amacıma ulaştım. En başa geçtim. Şimdi sıra burada kuzen. Burayıda yöneten ben olmalıyım..dediğimde kafasını haklısın anlamında salladı.

Doğruyu söylüyordum. Burada da mafyayım ama benim üstüm olan büyük mafya var. Onunda işi bitmeli. Ben kimseden emir almam. Emir veririm.

Kahvaltım bitince çantamı alarak çıktım evden. Enginlere gideceğim. O gerizekalılar onlara yardım ettiğimi sanacak ama ben onların kuyularını kazıcağım. İstem dışı kıkırdadım.

Motoruma binip Enginlerin evine sürmeye başladım. Gerçi oraya ev demek hakaret olur. Kale mübarek. İstersem bende öyle bir ev alabilirdim ama dikkat çekerdim. O yüzden Çağatayla yaşıyorum yaa .

Enginin evine gelince beni gören korumalar büyük siyah kapıyı açtılar. Deniz onlara geleceğim ile ilgili talimat vermiş olmalı. Motoru bahçede bir yere parkettim.

Sonra evin büyük kapısına yürümeye başladım. Kapıyı çaldığımda bir hizmetçi kapıyı açtı. Küçümsercesine bana bakıyordu. Dua et iyi kızı oynuyorum. Yoksa ben şimdiye senin o gözlerini bir yerine sokardım canım. Hizmetçiyi incelemeye başladım. Ultra mini siyah dar etek , beyaz dar ilk dört düğmesi açık bir gömlek ve bir kilo makyaj. Tipik sürtük işte

Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)Where stories live. Discover now