27

200 27 2
                                    

Jag blickar över på klockan i ert vardagsrum. Igen. Hon är efter 18:00 och än har varken du eller din mamma kommit hem. Var din pappa håller hus vet jag inte heller. För hundrade gången denna kvällen låter jag allt från SVT 1 till kanal 7 rulla en vända till. Inget spännande att se på.

Precis när jag funderar på att sms:a dig och fråga om hur fotbollen går eller när ni kommer hem trillar ett annat meddelande in. Jag ser på det okända numret. Inser också vem det är som har skrivit meddelandet..

073*******:
"Tja Felix. Jag vill bara säga förlåt för att jag va så dum sist vi typ sågs. På festen du vet. Jag är fett dålig på att säga förlåt men förlåt.
/Mille."

Oh. Jag läser meddelandet ännu en gång, försöker komma på vad man ska svara. Tillslut knappar jag in ett svar utan något djupare resonemang eller eftertanke.

Jag:
"Hej Mille,
ingen fara antar jag. Det finns ofta orsaker till varför man gör saker och jag antar att du inte kunde hjälpa att han Daniel gick till attack...
//Felix."

Mille:
"Du är så freaking vettig och du är yngre än mig?! Fattar faktiskt varifrån Oscar fått allt sitt vett ifrån."

"Men tack. Du är typ speciell Felix. Inte som the mainstream boys."

Felix:
"Eh, tack så mycket antar jag?"
":)"

Mille:
"Bara sanningen!"

"Men tja, träningen fortsätter igen nu. Men vi hörs?"

Felix:
"Jo då. Ha det bra"

Oklart men ändå trevligt.
Jag lägger ner min mobil i fickan igen.

Registrerar dock att han skrivit att träningen fortsätter. Hur lång träning har ni egentligen?

|| Hej hej igen!
Jag hoppas att ni mår bra.

Tänk, snart är det sommarlov! Jag både längtar och inte. Jag vill vara ledig och komma bort från stressen och uppgifterna i skolan, men samtidigt trivs jag ovanligt bra i skolan annars. Personerna. Det sociala sammanhanget. Kunskapen man får. ❤️

Haha lät jag konstig som gillar skolan ändå? Gillar ni skolan??

Sedan är det också en lite konstig omställning att gå från att vara i skolan ca 6 h eller mer för att sedan inte vara där alls haha. Men sommarlov är verkligen härligt! Så ser framemot det!!

När har ni skolavslutning?

Ta hand om varandra så hörs vi ❤️

Att älska dig || FoscarWhere stories live. Discover now