Tajni obozavatelj

67 1 0
                                    

Dosla sam iz skole i odlucils malo odmoriti. Legla sam i navila alarm u 18h kako nebi zakasnila u kino.
Stavila sam slusalice i ukljucila pjesmu More than this od 1D i lagano utonula u san.
Probudio me iritantan zvuk budilice. Protrljala sam oci i pogledala na mobitel. Propusten poziv od Emme i Mie i Hanne. Nije mi se dalo zvat svaku posebno pa sam otisla na wapp i napravila grupni.
,,Sto ste me trebale" napisala ssam te dobila odgovor od Hanne istu sekundu.
,,Samo provjeravamo oces li se probuditi ili zaspati" odgovorila je na sto sam se ja nasmijala. Vidim da su je Emma i Mia upoznale s mojom losom navikom.
Odlucila sam se otic otusirat i spremit. Usla sam u tus i pustila vodu da potece mojom kozom. Izasla sam iz tusa i uzela mobitel jer je zazvonio.
,,Ljepotice nadam se da ces i sutra biti onako nasmijana u skoli. Imas predivan osmjeh." Gledala sam poruku i nista mi nije bilo jasno. Brzo sam odgovorila i pitala tko je i odmah dobila odgovor ,,tvoj tajni obozavatelj". Ostavila sam mobitel i nastavils sa spremanjem. Razmisljala sam tko mi je mogao poslati poruku ali nitko mi nije padao na pamet.
Zavrsila sam sa spremanjem. Obukla sam visoke farmerke i u njih ugurala kariranu kosulju i obula bijele starke. Kosu sam opeglala i blago se nasminkala. Uzela sam svoju koznu jaknu nesto novca i krenula na stanicu.
,,lijepo si se sredila" dolazi poruks s nepoznatog broja. Jeza je prosla bojim tijelom. Okretala sam se oko sebi nebi li ugledala nekoga ali nista. Stanica je bila prazna. Iz daljine sam culs zenske glasove. Smijsle su se jako glasno sto je i mene navelo na smijeh kad sam vidjela tko mi se priblizava. Emma, Mia i Hanna su dosle te smo se zagrlile. Razmisljala sam dal da im kazem sto se desava ali odlucila sam sutiti. Dosao je autobus te smo usle. Ispred kina su nas docekali Tommy i Fred. Pozdravile smo se s njima.
,,Gdje je Teo" upitala je Hanna.
,, neznam rekao je da je krenuo" odgovorio je Fred te nastavio buljiti nekoj curi u dupe. Nasmijali smo se kad se iza nas pojavio Teo.
,,necete vjerovat smo mi se dogodilo. Usao sam u autobus i tamo sreo Carly jos je uvijek lijepa. I prisla mi je i pitals je dal se mozemo nac jedan dan" ispricao nam je sve u jednom dahu.

Kupili smo karte te se uputili prema kinodvorani. Gledamo ,,kad se svjetls ugase" obozavam horore.
Nakon zavrsetka filma svako od nas je otisao na svoju stranu. Dosla sam doma  i legla u krevet. Jos sam malo razmisljsla o danasnjem danu i porukama te lagano utonula u san.

Evo jos jedan part je gotov. Nadam se da vam se svida.
Komentirajte i recite mi svojs misljena. 😊

Ona ili jaWhere stories live. Discover now