Slatko snivaj

53 1 0
                                    

Probudili su me glasni zvukovi. Culo se jecanje i plac. Koliko sam mogla raspoznati cuo se glas moje tete Elle. Sisla sam dolje. Kad sam se pojavila na vratima dnevnog boravka vrisnula sam. Na podu je lezalo bezivotno tijelo moje majke. Nepoznata sila me pocela gusiti. Moji jecaji su ispunili sobu.
,,smiri se srce" tjesio me tata. Kako da se smirim moja najbolja prijateljica, moja zena, majka, kraljuca na podu lezi nepomicno. Gledala sam ju jos par tremutaka te dosla po nje i poljubila ju u celo ,,slatko snivaj mamice" izustila sam i otrcala u sobu. Legla sam i pocela vristati. Trgnuo me zvuk mobitela. Dosla mi je poruka ,,Ljepotice jesi li za setnju plazom?"  Odbila sam. Nisam imala volje zivjeti a ne hodati po plazi s osobom koju ni neznam.

*2 godine kasnije*
Probudile su me zrake sunca koje su se probijale kroz sitne rupice na roletnama. Neviljko sam ustala i posla do ormara da nadem sto cu obuci. Obukla sam bijele traperice poderane na jednom koljenu i rozu leprsavu mjicicu dugih rukava i sandale crne. Oprala sam zube i nabacila sminku. Kosu sam pustila i pocesljala ju. Uzela sam torbu i krenula prema faxu.
U međuvremenu sam saznala tko je moj tajni obozavatelj i s njim sam u vezi vec godinu i 9 mjeseci. Hanna i Emma su se odselile. Hanna zivi u londonu, Emma u N.Y. , Mia i ja smo ostale u nasem starom i dobrom Chichagu.
Prosle su dvije godine od kako je mama umrla i ja i otac i brat smo ponovno stali na noge nekako. Podrzavamo jedni druge i ljubav nas drzi zajedno.

,,Cao ljubavi" rece Justin i zagrli me.
,,hey babe" rekla sam i uzvratila zagrljaj.
,,Uskoro pocinje turneja" rekao je to nekako tuzno ,,Nadam se da ces drzat obecanje i posjecivat me" napravio je puppy face hjoj bio je presladak.
,,Naravno da hocu jedini" poljubila sam ga na blic i stisnula se u njegov zagrljaj.
Uff falit ce mi taj mamlaz dok je na turneji.

Citajte, komemtirajte, dajte prijedlogeeee.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 07, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ona ili jaWhere stories live. Discover now