(Chapter 11)

3.6K 252 33
                                    


Jelenleg az utolsó órámon ülök és forr a fejem.A melegtől is,de nem ez a fő ok.A fő ok az az,hogy V ismételten egész nap telefonozott Haneul miatt,és megbeszélték,hogy suli után be ülnek egy kávézóba.És mikor ezt megtudtam,nem tudtam nem neki állni féltékenykedni,ezért meghívattam magamat is.Szóval egy csodás délutánt fogok eltölteni V-vel és Haneullal.Ahogy rá nézek Taehyungra meg is látom,hogy ismét az átkozott telefonját bújja és kuncog magában.Magam sem értem miért,de tekintetemet tovább vezetem Jiminre,és meglepetten konstatálom,hogy ő már engem néz.Szemöldököm azonnal fel ugrik legalább a homlokom közepéig,de ő ezt figyelmen kívül hagyva ujjával V felé bök és ő is felhúzza a szemöldökét.

Felsóhajtok majd el tátogom neki,hogy Haneullal beszélget,ő pedig azonnal felháborodva néz V-re.Hiába én vagyok szerelmes V-be,néha úgy érzem Jimin sokkal jobban ki van akadva,mint én.

Végül legnagyobb örömömre megszólal a csengő,így azonnal el kezdek pakolni és amint végeztem indulnék V felé,ha nem rántana vissza egy kéz.

-Te nem tanultál semmiből?-kérdezi ingerülten Jimin-Hagyod,hogy azzal a csajjal beszélgessen?

-Mit csináljak?Mondjam neki,hogy ne beszélgessen vele?Ne legyél ennél is hülyébb Jimin.És amúgy is,délután elmennek kávézni,amire meghívattam magamat,szóval nincs ok a gondra.-szusszantok fel.

-Na,csak tanultál valamit a mestertől.-vigyorog rám és meglöki a vállamat-A kávézás után kísérd haza,aztán zsákold be tesó.-szélesedik ki még jobban vigyora én pedig hüledezve nézek rá.H-Hogy mivan?!

-Te tényleg ennyire idióta vagy Jimin?M-mi az,hogy zsákoljam be?!-fakadok ki.

-Mit kell bezsákolni?-hallom meg mögülem azt a hangot,amitől szívem azonnal gyorsabban kezd el verni.Azonnal megpördülök tengelyem körül és hatalmas szemekkel nézek V-re.

-S-semmit,csak a kosarazásról beszélgettünk,hogy valamikor el kéne mennünk megint,mint régen.-találok ki gyorsan valamit,és már csak azt látom,hogy Jimin egy hang nélkül slisszol el mellettem és hagyja el a termet.

-Jól hangzik,-mosolyog rám-szívesen kosaraznék újra.

Vissza mosolygok rá,majd el hagyjuk a termet és legközelebb csak a suli előtt állunk meg.

Pár percre állhatunk így mikor meghalljuk,ahogyan valaki sikítozik V-nek.

-TaeTaeeeee-nyújta el V nevét és sietősen ugrál felénk-bocsi,hogy késtem,de nem találtam parkoló helyet.-mondja majd V nyakába ugrik és szorosan megöleli.

Azonnal eltátom a számat a jelenet láttán és legszívesebben le szedném róla ezt a piócát és jó messzire hajítanám,hogy véletlenül se találjon vissza.

Amint kiszórakozta magát elengedi V-t és végre óhajt rám nézni,de tekintetéből azonnal ki olvasom,hogy nem szívesen lát.Hát ez kölcsönös babám.

-Hello.-köszön nekem hűvösen,mire én csak biccentek felé egyet és V-re nézek.

-Na,akkor mehetünk is.-mosolyog lelkesen V és elindulunk a kávézó felé.

Ahogy belépünk a kávézóba V azonnal egy asztalhoz siet és leül.Ahogy rá nézek Haneulra látom,hogy ő is engem néz,majd megindul V felé,hogy elfoglalja a mellette lévő helyet.De,mint mondtam nem eszik olyan forrón a kását,így én is azonnal elindulok V felé,és szerencsére én foglalom el a mellette lévő helyet.

Vigyorogva nézek fel Haneulra aki csak hátradobja a haját és le ül V-vel szembe.

Azonnal odajön hozzánk egy fiatal lány,hogy felvegye a rendelést így mindannyian választunk a kávék és a sütemények közül.Amint elment a pincér,Haneul egyből V kezére helyezi sajátjait majd,mintha én ott se lennék mesélésbe kezd.

Love or Friendship? (Befejezett)Where stories live. Discover now