| 20 . F E J E Z E T |

13.7K 652 101
                                    

S Z E R D A

Szerdán már úgy voltam vele, hogy nem bírok itthon lenni, és reméltem, hogy a suliban már elfelejtették azt a bizonyos esetet - persze erre nem hinném, hogy sok esély van. Csak, hogy Sarah és George úgy gondolta, hogy a betegségemnek biztos jót fog tenni egy kis friss levegő. Hiába magyaráztam nekik, hogy már jól vagyok és biztos csak egy hirtelen rosszullét volt, nem tágítottak a döntésük mellől.

- Figyelj! Higgy nekem, jót fog tenni egy kis kikapcsolódás! Az orvos úgyis kiírt egész hétre, úgyhogy minek mennél suliba, ha lazulhatnál helyette? - próbált rávenni Sarah az ötletükre, pedig mondtam neki, hogy már nagyon unatkozok itthon - és ez csak megerősítette abban, hogy ez egy remek ötlet - Utazzunk el, a hétvégéig. Yorkban van egy kis házunk, nagyon kellemes hangulat és gyönyörű kilátás! És ráadásul még gyógyító hatással is lehet rád! Így biztos nem fog kiújulni a betegséged. - nevetett.

- Oké. Rendben, legyen! De hol van ez a York?

- Angliában! Akkor pakoljunk! - tapsikolt a kezével.

- Várj! Angliában? De hisz az nagyon messze van! - akadtam ki talán csak egy kicsit.

- Ugyan. Repülővel csak 13 óra. - legyintett, majd zavartan elnevette magát - Na, jó! Tudom, hogy kicsit messze van, de megéri a hosszú út! Jól fogjuk érezni magunkat, engedd el egy kicsit magad.

- Jó, de akkor segítesz bepakolni? - kérdeztem mosolyogva.

***

2 kínkeserves és fárasztó óra után, végre indulhattunk a repülőtérre. Számomra felfoghatatlan volt, hogy az egyik pillanatról a másikra, már le is van rendezve az utazásunk. De ha van pénzed, semmi sem lehetetlen.

Egyébként az outfitem egy rózsaszín szoknyából, egy fekete felsőből és egy fehér, horgolt kardigánból állt. Mellé választottam egy kistáskát és egy gyönyörű cipőt, amit Sarah adott a kollekciójából.

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

A repülőtéren egy elkülönített, VIP részleghez mentünk, majd az egyik biztonsági őr elkísért egy kijárathoz

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

A repülőtéren egy elkülönített, VIP részleghez mentünk, majd az egyik biztonsági őr elkísért egy kijárathoz. Nem értettem mi van, mert ez az ajtó a kifutókra vezetett. De persze nagyon élveztem. Akkor repültem először, amikor az árvaházból jöttem, és akkor is az épületből szálltunk be a gépbe; de most közvetlenül a kifutószerűségről.

H E R C E G N ŐOnde histórias criam vida. Descubra agora