AÇIKLAMA ve TEŞEKKÜR

175 10 1
                                    

Asıl hikaye bu noktadan sonra başlıyor sadece asıl kurguda flashback yapmayı istemediğim için geçmişden küçük bir alıntı daha çok bir yan kitap. Asıl kurgu ana hatlarıyla en baştan beri aklımda bekliyordu zaten sadece biraz süre gerekiyor bana.

Birde birkaç defa okuduğum zaman anlatımın gücünü düşük bulmuştum birkaç tane öyle yorum gelince düzenlemeye sokmak istedim, bu düzenleme yapılmadan önceki UZAYLI'nın sonuydu. Düzenleme bittikten sonra asıl kurgumuzun ilk bölümünü yayımlamaya düşünüyorum.

Birde pek köklü bir açıklama yapamamıştım ama bu yıl sınav yılım olduğundan çok aksattım bütün kurgularımı bu yüzden sizlerden özür diliyorum, çok haklısınız ama artık aksatmak söz konusu bile olmayacak bütün kurgularım ve UZAYLI'nın devamı için.

Bu kitaplık teşekkür kısmına gelecek olursak, ailem ve kuzenime, bana yardımcı olan sınıf arkadaşlarım (gungorelif02 limonlulimon eylul_lachowski @crantila AybarsUyank Uyuyanaslan ) , eksiklerimi gösterip bana yardımcı olan (Ceciliyah pysa16 Lady_Agrasiff Bifrost_ Siyahzge Deniz_BKRC ) , bu güzel kapağımızı yapan @Eiresis ' e teşekkürler.

UZAYLI Donde viven las historias. Descúbrelo ahora