49 - Felix

4.2K 65 1
                                    

Vad gör du när du får känslor för en tjej?
Ber henne suga min kuk

Oscar, 20.47:
Fest hos Pelle ikväll tydligen, ska du med??

Felix, 20.48:
Aa varför inte

Oscar, 20.50:
Bra, Mange hämtar oss vid 11 typ. Åker dit med Emma, Sofie och Amina

Felix, 20.52:
Vafan... måste dom åka med?

Oscar, 20.54:
Han hade sagt de till dom

Oscar, 20.54:
Hahahah tror du de kmr bli stelt? Med amina

Felix, 20.55:
Och med Emma hon hatar mig igen

Oscar, 20.56:
va?? Vad har du gjort nu

Felix, 20.58:
Skitsamma, hämta mig vid 11 ni

Jag la ner mobilen och stängde ner datorn. Jag gick ut i det tomma huset för att ta en dusch. Mamma bodde just nu i lägenheten, och pappa hade lämnat barnen hos mormor och morfar för helgen. Han borde vara hemma vid det här laget, men han hade väl antingen dragit till sitt jobb för att jobba över. Jag hade lärt mig vid det här laget att han gärna jobbade över varje gång det var illa mellan honom och mamma. Det kanske fick bort tankarna eller något.

Jag duschade och lyssnade på hög musik, mest för att jag kunde. Jag klädde på mig ett par mjukisbyxor och en t-shirt som jag senare skulle byta till ett par svarta jeans och annan svart t-shirt innan Oscar och de andra kom. Jag drog på mig tröjan på väg ner för trappan, det var nämligen någon som ringde på dörren.

Jag antog att det bara var pappa som hade glömt nycklarna, så jag blev väldigt överraskad när jag såg Michelle stå där.

"Michelle?" frågade jag och förde mitt blöta hår ur ögonen. Michelles blick låg bakom mig, i det mörka huset. Jag hade glömt att tända lampor.

"Är du ensam?" frågade hon och synade mig. Jag rätade på ryggen och spände käken när hon såg på mig.

"Ja." sa jag. Varför var hon här? Sjukt konstigt.

Utan ett ord klev hon in i huset, tog tag i mitt ansikte med sina kalla mjuka små händer och kysste mig. Jag stapplade överraskat bakåt och lät hennes tunga äntra min mun.

Jag tog tag i hennes höfter, och när jag kände hennes naglar i min nacke på det där sättet bara hon gjorde, så hettade mina kinder till. Det var sjukt, hur hon kunde kontrollera min kropp. På bara några sekunder var jag förlorad i henne, för henne, till henne.

"Michelle..." mumlade jag mot hennes läppar när hon slängde av sig sin jacka på golvet. Hon sparkade av sig sina skor och kysste mig på nytt. Det var konstigt att kyssa hennes läppar när de inte smakade alkohol.

"Mhm?" fick hon fram när hon överrumplade mig igen och jag pressades upp mot en garderob. Hennes mjuka tunga masserade min och jag stönade in i hennes mun.

"Vad vill du?" frågade jag i en hes röst när hon till slut drog sig bort.

Hon tog min hand, och började leda mig till mitt rum. "Vad tror du?" frågade hon.

"Prata?" föreslog jag sarkastiskt.

Hon himlade med ögonen, det kände jag. Även fast jag inte såg hennes ansikte visste jag att hon gjorde det.

"Jag vill att du ska knulla mig, Felix." sa hon, och det snuskiga ordet från hennes läppar fick mina kalsonger att strama. "Hårt som bara fan." sa hon och vände sig mot mig, med rosiga kinder och fylliga läppar.

Jag svalde.

"Kan du göra det, eller?" frågade hon och jag valde att inte tänka. Jag gick fram till henne, kände hennes snabba andetag mot min hud, och lät våra läppar snudda varandras. Hon slöt rummet mellan dem i en öm kyss.

I en plötslig rörelse la jag henne ner på min säng. Jag lät mitt blöta hår droppa vatten på hennes panna. Våra ansikten var millimeter isär. "Jag trodde du sa att det var konstigt att kyssa mig?" viskade jag.

"Det är det." svarade hon. "Men jag bryr mig inte."

"Eller så kan saker och ting ändras?" föreslog jag och kändes hennes händer på linningen av mina byxor.

Hon släppte ut en knappt märkbar suck. "Kanske. Kan du sluta prata nu?"

Jag flinade och la en av mina händer på hennes, som försökte få av mina byxor. "Någon är ivrig."

"Bara frustrerad." sa hon och drog av mina byxor. Hon satte sig upp, drog av tröjan och satte sig grensle över mig. Hon la händerna på bröstkorgen och puttade ner mig på madrassen.

"Varför?" frågade jag när hon kysste min nacke. När hon nådde örsnibben rullade mina ögon bak i skallen på mig. Jag kvävde ett stön.

"Va?"

"Varför är du frustrerad? Saknade du min kuk?" flinade jag och Michelle satte sig upp på min mage.

"Kan du bara hålla käften?"

"Make me." flinade jag och hon kisade innan hon fick den briljanta idéen att kyssa mig. Hennes läppar fick mig att bli helt galen.

Vi hånglade en stund innan hon kände mig växa emot hennes rumpa och hon flinade.

"Trodde du hatade mig?" frågade jag och Michelle stönade av irritation.

"Felix." sa hon och jag tappade fokus en stund när hon sa mitt namn.

Jag satte mig upp helt nu, så hon lade sig ner framför mig. Hon såg så otroligt sexig ut när hon låg sådär framför mig. Det kändes som hon bara var min, och det var hon ju, bara min här och nu.

"Mm?" frågade jag. Michelle flinade smått och visade mig med sitt pekfinger att hon ville att jag skulle komma närmre. Och det gjorde jag, jag sänkte min överkropp ner till henne och hon la en hand på mitt bakhuvud och förde ner det. Till hennes bröst, hennes mage och lät mig kyssa hennes hud. Jag visste exakt vad hon ville med det här.

"Om du inte tänker hålla käften så får jag helt enkelt få dig att göra det."

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now