Kapitel 2

11 1 1
                                    

Vi er lige kommet ud af flyet og venter på vores baggage og wow her er varmt. Jeg tror jeg snart skal ud at købe noget nyt tøj, jeg kommer til at svede i den varme.

"Amy og Dylan hjælp med at finde vores kufferter, Cameron bliv og hold øje med resten" sagde far, mens vi fulgte efter. "Vi mangler kun din kuffert Amy, vi andre går over til Cameron, er det okay?" min far ville tydeligvis væk fra den her lufthavn, da han allerede skal på arbejde i aften. "Jaja, min kuffert kommer nok om lidt" og lige da jeg havde sagt det, kunne jeg se min zebrastribet kuffert komme imod mig. Jeg skulle lige til at tage den, da en eller anden dulle tog den lige for næsen af mig. "Øhh.. hallo, kan jeg få min kuffert?" sagde jeg rimelig surt til den høje blondine som garanteret er dulle, eller hun har i hverte flad mindst 10 kilo make-up op fjæset.

"Hvad snakker du om det er min, bitch" sagde med en skinger stemme, "Øhh.. n3j kig selv på navnet" sagde jeg på en rigtig smart måde. "Lad mig se... Amy Marie Elizabeth Seline Brea Campbell, nå det var vist din" og så gik hun. Bitch. Jeg gik tilbage til de andre,  hvor far snakkede i telefon, sikkert noget med hans nye arbejde.

"Okay, arbejdet har sendt en bil til jer og en til mig, da de mangler mig på arbejdet. Cameron, du får nøglen og mit kort, så i kan købe nogle ting til værelserne. Ses unger" og så var far væk, men det er normalt, han er en af de bedste læger der findes. Han har fået en rimelig høj stilling på det nye hospital, vist noget med at være chefkirurg. (Vi springer køreturen over, da den bliver for kedelig)

Vi står inde i indkørslen nu og WAUW. Det er  mega flot og mega stort, det har en slags grå-lyserød tone, en stor flot indgang, to altaner foran og vist også flere bagved. Vi går ind i opgangen (entreen) og videre til køkkenet. Det her hus er mega flot, det bliver en drøm at bo i det. "Amy! kom ud og tag din kuffert" råbte Cameron "Jaja, skal lige se huset færdigt!" råbte jeg tilbage. "Nej nu!" "Fint jeg kommer".__ Urgh, han har bare ingen tålmodighed, jeg er lige flyttet og vil rigtig gerne se mit værelse men nej nej, vi skal først havde kufferterne ind.

Vi har aftalt at lave en konkurrence om at vi skal løbe omkring huset, op ovenpå hvor man skal kigge efter det værelse man vil have og råbe Candyfloss, når man har fundet det værelse man vil have. "3...2...1.... Nu!" Råber Cameron og vi løber alle tre. Indtil videre fører jeg, men jeg gik også på min gamle skoles løbehold og løber hver morgen, hvor de to andre bare spiller fodbold eller træner deres muskler så de ser "hotte" ud. Jeg er stadig forrest og er lige løbet ind af hoveddøren. Jeg kommer ovenpå, hvor der er en med 5 døre, jeg løber ned i enden af gangen, hvor jeg kommer ind til et stort hvidt værelse med en vindueskarm man kan sidde i, mit eget toilet og et walk-in closet! "CANDYFLOSS!" Skreg jeg så højt, at jeg tror hele gaden hørte.

Jeg begyndte at gå rundt og kigge mere på værelset. Der var et stort gardin i enden af værelset, hvor jeg rykkede gardinet væk. OMG! jeg har en altan! eller vent... min altan hænger sammen med to andre, som så må være Cameron og Dylans altan og så er der en altan ca en meter fra fra... Men tænk hvor sejt det ville være hvis der boede en pige på min alder, som boede derovre. Jeg gik ud af værelset, ned af gangen hvor værelserne er, og ned af den anden gang. Altså hvis vi siger jeg går op af trappen, hvor der er en gang til højre, hvor værelserne og toiletterne der tilhører værelserne ligger, hvor hvis man gå til venstre kommer man også ned af en gang, hvor der er en lille stue med to små altaner, hvor man kan se indkørslen. Stuen er "okay" stor, der er to hvide lædersofaer hvor der kan sidde tre mennesker i hver sofa, der er et stort sofabord lavet ud af hvidt træ, en kæmpe fladskærm, og en xbox. Det må være det fællesrum far fortalte os om. Eller han har sin egen stue og det her er vores. Altså far har værelse nedenunder i den ene ende af huset med sin egen stue og toilet, hvor vi så har alt ovenpå, bortset fra et køkken,  det ligger nedenunder, det ligger lige når man kommer ind i huset, hvor vi alle 4 skal deles om det. I den anden ende af huset har vi, et vaskerum, et gæsteværelse og til sidst, en kæmpe garage, hvor der kan stå 3 biler og en masse andet skrammel. Udenpå huset ser det måske ikke ud til at være så flot indeni, men der er næsten hvidt eller gråt over det hele og meget moderne. Det har ihvertfald været MEGA dyrt.

Nå men jeg skal da op og se hvordan tabernes værelser ser ud (Dylan og Cameron)


Så er andet kapitel udgivet... Jeg tænker at dele den op i 2 dele (Altså part 1 og en part 2) da den allerede er oppe på 940 ord, og det ville nok blive for langt, men hvad syntes i indtil videre..?

Men hvis i ser en fejl eller noget andet så kommentere endelig, vil gøre at for at gøre historien god, så i vil læse den.

Lova ya<3

-DylanJ

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 21, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Californien, here i comeWhere stories live. Discover now