2) V dílně

5.1K 183 2
                                    

     "Jane, jsou tady kluci a chtějí půjčit klíče od dráhy"  zakřičí Marek přes celou dílnu. "Tak jim ty klíče dej" zakřičím nazpět.
     Za chvíli už vidím tři blbce, Luka, Ricka a Johna, jak jdou dílnou ke mě. "Co chcete? Klíče vám měl dát Marek" vyprsknu na ně naštvaně. "Kočička se zlobí, vrrr" křikne nechutně Rick a přitáhne si mě k sobě. Otočím se k němu, jako bych ho chtěla políbit a rychle ho kopnu mezi nohy a do ucha mu ještě šeptnu: "Ještě jednou na mě sáhneš a příště se už nezvedneš." Luke a John na mě vyděšeně koukají. 
      Potom si založím ruce na prsou, čímž nechtěně upoutám jejich pozornost na má prsa, protože mám na sobě jen tílko s poměrně velkým výstřihem a krátké šortky. "Tady máte ty klíče a vypadněte!" Vyprsknu a hodím klíče po Lukovi. Ten je chytne a všichni tři odejdou.
     Potom se otočím zpět ke svému miláčkovi,značky Chevrolet Corvette(média), a pokračuji ve voskování červeného laku. Přitom přemýšlím o zítřejším závodě, který jako autodílna pořádáme.

     Za 2 hodiny přijde Luke a povídá:    "Tady máš ty klíče." Na to si je od něho vezmu s jednoduchým "Fajn." Luke mě ještě pozdraví a odejde, protože ví, že já mu pozdrav neoplatím.
     A protože všem zaměstnancům už skončila pracovní doba, tak zamykám dílnu a vybíhám schody do bytu nad dílnou. Rychle si udělám ovocný salát, sednu na gauč k televizi, ve které opět běží jen reklami,  najím se. A potom si dám krátkou sprchu a jdu do postele. Musím se vyspat na zítřejší závod...

ZávodniceWhere stories live. Discover now