Capitolul 7

1.1K 55 0
                                    

Visam, visam cum el e langa mine, in fata parintilor mei, cum ei se bucura sa il vada alaturi de mine, visam ca ma iubeste asa cum il iubesc eu si ca nu mai este nervos, era un vis frumos pana cand mi-am auzit telefonul sunand. Probabil era mama mea sau Olivia care voiau sa afle cum ma simt, nu am vrut sa le raspund, voiam sa visez insa visul meu se terminase deja, eram iarasi in realitatea cruda, chiar daca eram langa el, chiar daca ma proteja nu il simteam ca ma iubeste.

-Raspunzi? Vocea lui era ragusita ca dupa somn, nu realizasem cat de tarziu sau devreme este, mi-am scuturat incet capul apoi am ametit si mai tare, la naiba, nu trebuia sa fac asta. Era 9 dinimeata, nu puteam sa cred, dormisem peste noapte la el, ai mei ma vor omori daca vor auzi unde si cu cine am dormit.

-N-nu, nu acum. Am spus eu cu o voce lafel de ragusita.

Am sunat-o pe Olivia sa vad daca mama mea o sunase si pe ea. Trebuia sa o mint si de data asta pe mama mea, aveam deja 5 apeluri de la ea, sigur voi fi moarta. Mi-am sunat mama inapoi cerandu-mi scuze. I-am spus ca sunt la Olivia insa a inceput sa tipe:

-Ai de gand cat am putut sa ma ingrijorez? Tu ai putina minte? Credeam ca s-a intamplat ceva cu tine!

Am tacut, nu voiam sa o mai mint desii stiam ca asta trebuie sa fac.

-Mama, sunt OK, m-am simtit rau la ultimele 2 ore si am plecat cu Olivia acasa, m-am asezat in pat si nu mi-am dat seama cat am dormit. Scuze, nu credeam ca e 9 dimineata, credeam ca am dormit doar 2 ore. Imi pare rau, stiu ca te-ai ingrijorat, si eu m-asi fi ingrijorat intr-o asa situatie dar trebuie sa intelegi, nu a fost cu intentie tot ceea ce s-a intamplat.

Am vorbit timp de 30 de minute cu mama mea la telefon pentru a o asigura ca sunt cu adevarat bine, Zayn imi analiza fiecare miscare, fiecare cuvant, fiecare respiratie.

Cand am terminat de vorbit cu mama mea, l-am intrebat unde e baia, trebuia sa ma spal pe dinti, pe fata, trebuia sa imi fac un dus, ma simteam mai bine si puteam merge singura.

M-a dus in fata baii si m-a lasat cu un prosop imens in brate si o cutiuta noua in care avea o periuta de dinti. De ce era asa de pregatit?

Am lasat apa calda sa imi ude intregul corp, parul meu era acum pe fata mea, daca m-ar fi vazut cineva nu si-ar fi dat seama ca plang asa ca am inceput sa ma descarc, trebuia sa plang, trebuia sa scapt de toate lacrimile si sa-mi revin la normal.

-Maria, esti bine? Vocea lui suna din spatele usii, nu se auzea foarte bine, dar intelegeam ceea ce zice, am preferat sa nu raspund, am oprit apa, mi-am stors parul si am iesit din cabina dusului.Mi-am infasurat prosopul in jurul corpului si mi-am lasat paru pe spate, voiam sa ma spal pe dinti insa el ma intrerupse cand intrse peste mine in baie.

-De ce nu raspunzi ? M-a intrebat radicand tonul.

Am vrut sa-l mint si asta am si facut. Poate mergea si ma credea:

-M-ai strigat? Am spus eu intr-un sfarsit.

-Da, credeam ca ai patit ceva. Eu ma duc la bucatarie sa fac ceva de mancare. Stii unde e bucataria, asa-i?

Am stat putin sa m gandesc, apoi i-am raspuns scurt "nu". Mi-a zambind apoi s-a apropiat de mine sarutandu-ma.

-Cobori scarile, apoi prima "camera" la stanga. Ok ?

-Ok. Am spus eu zambind, il iubeam cand era asa, cand era iubitor.

M-am spalat pe dinti, mi-am dat cu apa rece pe fata si mi-am luat tricoul lui pe mine, mi-am frecat parul de cateva ori cu prosopul apoi am iesit din baie ducandu-ma in bucatarie. Talpile mele lasau urme usoare pe parchetul sau.

Eram in fata bucatariei si il vedeam cum pregatea masa. Era atat de frumos, era perfect. Si-a intors privirea spre mine, m-a luat in brate si am urcat in dormitor. M-a sarutat, s-a asezat cu mine in pat si incepusem sa ne sarutam mai dezordonat. Mainile lui erau pe spatele meu, iar mana mea stanga era pe abdomenul sau. Mi-am dus mana dreapta in parul lui, iar el si-a lasat mainile din ce in ce mai jos ajungand pe frundul meu, cand am simtit asta, I-am atins incet mana cu mana mea radicand-ope a lui, am simtit cum a zambit la gestul meu.

Telefonu incepu sa sune, era telefonul meu, acum sigur era Olivia, nu voiam sa ma opresc, nu voim sa raspund insa el s-a oprit, a vrut sa ma lase sa vorbesc. Mi-a dat telefonul de pe noptiera, era Olivia. De ce m-a sunat acum? Era un moment special !

-Da? Am spus eu putin iritata.

-Cum te simti ? Esti mai bine? A spus ea ingrijorata.

-Pai da, ma simteam chiar bine. Am spus eu cu acelasi ton.

-Te-am interupt din ceva ? Isi daduse seama, o spusese pe un ton amuzat, isi daduse seama pre repede.

-Cam da..

-A...era treaba aia? A inceput sa spuna ea chicotind.

-Da Olivia, da. Am spus eu razand.

-Ok, te las atunci, vorbim la scoala, OK ?

-Nu stiu daca voi ajunge la primele ore, dar vorbim.

Zayn incepuse sa rada, m-a dat usor intr-o parte pentru a putea fi deasupra mea, i-am pus mainile pe fata sarutandu-l. Era diferit acum, imi placea asa cum e.

A incercat sa imi ridice tricoul insa l-am oprit. I-am simtit iar zambetul.

Am continuat asa pana cand si-a ridicat privirea catre ceas si a vazut cat de tarziu e. Mie una nu-mi mai pasa daca intarzii la scoala, nu imi pasa daca nu ma mai duc azi la scoala. Atata timp cat eram cu el totul era bine, imi facea bine de data asta.

-Maria, tu azi ai scoala! A spus el razand. Mi-a adus hainele, mi-a dat repede blugii, apoi m-a luat de mana coborand in graba scarile.

-De ce te grabesti asa? Am spus eu, mie imi placea cand eram cu el, voiam ca doar eu si el sa existam pe pamant. Cand eram cu el totul disparea, probleme, certuri, TOTUL.

-Maria, ai scoala azi, maine vom sta mai mult. Mi-a spus el cu un zambet strengaresc.

Am urcat in masina, ghiozdanul meu era in spate, il uitasem de ieri acolo. A pornit masina, iar in 10 minute am fost la scoala. Nu aveam caietele care imi trebuiau dar le puteam spune ca mi-a fost rau si am dormit la Olivia asa cum i-am spus si mamei. Aveam aceleasi haine, parul meu nu era prea aranjat, iar parumul meu disparuse si ii facuse loc parfumului lui.

Am vrut sa cobor din masina, insa el m-a tras de mana si m-a sarutat. Puteam fi sigura ca, copii care veneau acum la scoala ma vad dar nu am reactionat in nici un fel, nu l-am oprit. Am continuat sa il sarut si eu. Inima mea aproape imi sarea din piept, iar obrajii luasera de mult foc.

Am coborat din masina cu ghiozdanul in mana, m-am chinuit putin sa-l pun in sapte, apoi am intrat in curtea scolii. Simteam cum privirea lui ma urmareste si imi placea. M-am intors pentru a ii vedea masina, mi-a facut cu ochiul, apoi am plecat.

I fight for you[Zayn Malik -Fan Fiction]Where stories live. Discover now