Capitolul 12

1K 41 3
                                    

-Am o verisoara, care a trecut prin asta. A spus el ridicandu-si capul de pe perna mea facandu-mi mai mult loc. era prima data cand imi vorbea despre familia lui.

-Prin ce? Am spus eu putin confuza.

-Prin ce trecem noi doi acum, insa ea a a rupt orice legatura cu noi, cu familia ei. Il placea mult pe un prieten de-al meu care stiam ca nu e bun pentru ea, stiam ca o va rani de multe ori si stiam cum e ea, nu ar fi spus nimic, nimanui. Am incercat sa ii spun, sa ii spun ce fel de tip e el, Harry dar nu a vrut sa ma inteleaga. Acum eu inteleg prin tot ce a trecut. Amandoi suntem intr-o situatie ca a lor. 

Nu stiam ce mai puteam spune. Ma regaseam in tot ce spunea el, mai putin in partea cu "a rupt orice legatura cu noi, cu familia ei". Nu voiam sa se intample asta, voiam sa fim cu totii fericiti. Nu as fi putut rezista fara mama sau tatal meu. Poate ca nu sunt mereu langa mine, dar ii iubesc si nu as putea sa ii las asa.

-Nu ai mai vorbit cu ea? Am spus eu in soapta.

-Nu, am incercat dar nu am avut cum. Daca ea a vrut asta ei bine, am incercat sa-i respect decizia.

In tot acest timp, cat Zayn mi-a povestit despre verisoara lui, mai trageam cu ochiul la ceasul de pe perete. Se apropia de 18:00. Mainile imi transpirasera. Oare cum vor reactiona cand il vor vedea aici? Ce vor spune cand vor vedea ca sunt bine, iar el e alaturi de mine? Oare imi vor face rau mie sau lui ? Vor intelege?

Tot felul de intrebari imi zburau prin minte. Voiam sa fiu linistita, sa ma calmez insa nu puteam atata timp cat aveam in minte imaginile din ziua in care le-am spus despre el. Daca voiau sa-i faca rau, trebuia sa il apar. Nu eram in stare sa fac nimic, mai ales acum ca eram pe un pat de spital insa trebuia sa incerc. Stiam ca sunt prea mica pe langa Zayn sau ai mei dar daca "buturuga mica rastoarna carul mare" trebuie sa incerc si eu.

Niste pasi se auzeau pe hol. Usa se deschise.I-am chipul fericit al mamei, doctorul cred ca o anuntase deja ca ma simt mai bine, apoi, a urmat tatal meu care nu era nervos, care acum avea un mic zambet pe fata. S-au schimbat atunci cand au vazut un baiat langa mine, probabil si-au dat seama cine e. Expresia fetelor lor se schimbase, buzele lor nu mai erau arcuite, acum formau o linie dreapta.Si-au dat seama cine e el.

-Buna ziua. A spus Zayn politicos ridicandu-se de pe scaun.

Am ramas uimita, era atat de dragut cu ei. Parintii mei nu mai aveau cuvinte, se uitau la el de parca nu ar fi fost din lumea asta, probabil isi dadusera seama ca se inselasera in privinta lui. Au inceput sa il analizeze din cap pana in picioare apoi,, privirea mamei s-a oprit la tatuajele pe care le avea el pe mana. Stiam ca nu ii va place. Era deja de rau daca se uita asa la el. Oricum, orice s-ar fi intamplat, l-as fi aparat, si as fi apar si relatia noastra, nu stiam sigur daca e sau nu o relatie dar nu comportam de parca ar fi. Privirea tatalui meu se opri in acelasi loc, la tatuajele lui Zayn. Ce e rau in a avea tatuaje? Mi-am spus eu in mintea mea.

-Deci tu esti baiatul care nu o lasa in pace pe Maria, nu ? A spus tatal meu privindu-l cu indiferenta.

-Eu sunt Zayn, Zayn Malik. Nu vreau sa va deranjez dar probabil stiti cate ceva despre mine, dar nu stiti tot, nu ma cunoasteti. Poate par un tip dur si poate credeti ca nu sun destul de bun pentru fiica dumneavostra insa tin la ea. Poate ca tatuajele mele pe care le-ati privit uimit va face sa credeti ca sunt un tip rau, dar nu sunt. O iubesc pe fiica dumneavostra mai mult decat orice si nu ii pot face rau.

-Ajunge, a spus tatal meu fuios. Nu stiu pe cine vrei sa pacalesti dar pe mine unu nu o sa reusesti, uite-te la tine si uite-te la ea, uite-te cum arati in primul rand, nu o meriti, esti mult prea mare si mult prea..golan pentru ea.

-Nu pot renunta asa la ea, o iubesc, nu sunt un golan. Poate ca nu arat asa cum va doriti, dar nu veti putea intelege ce simt eu pentru Maria.

Inima imi batea tot mai tare, il priveam pe Zayn, tatal meu si mama mea. Nu erau multumiti, stiam ca nu vor fi. Nu le placea de Zayn insa eu il adoram, orice s-ar intampla as fi luptata pentru el.

I fight for you[Zayn Malik -Fan Fiction]Where stories live. Discover now