Tacerea

1.7K 31 1
                                    

El o vazu imediat in parcarea din fata blocului cand a coborat exact la fix.. mergea elegant punand piciorul atent unul in fata celuilalt semet cu trupul arcuidun-se delicat cu fiecare miscare.

Parfumul ei de trandafir salbatic se imprastia peste  tot in jur.Pun pariu ca s-a dat cu o jumatate  de sticluta pe ea numai ca sa scape de mirosul ei personal.Nu are incredere in propria identitate, este timida si asteapta mereu ca provocarile sa o scoata din visare.Ochii ei caprui sunt mari si mereu melancolici intigrand mereu persoana care o priveste sa o cunoasca mai profund.

Sandalele negre din piele cu barete pana sus la glezne incheiate cu un fermoar argintiu se potriveau perfect cu bronzul cafeniu al picioarelor.Rochia neagra lunga pana deasupra genunchilor se aseza pe talie  perfect devenind conica  pe coapse.Intr-o parte sus langa tampla o agrafa mov incrustata manual cu un trandafir  stralucea in lumina de afara felinarelor .

-Scuza-ma eram cu tovarasii mei in oras cand am vazut apelul tau ,am venit cat am putut de repede,spuse el in timp ce ii tinea portiera sa intre in masina.Aplecata usor  pasii inauntru unde masina se vedea curatata recent raspandind un miris fresh.

Primul gand al ei  fu sa isi traga imediat oglinda de sus ca sa isi  revada  chipul sigur are  prea mult roz pe pleoape si conturul de buze in linie prea  groasa.Isi asezase picioarele prea lungi intr-o parte incercand sa stea comod.El observa imediat regland scaunul putin mai in spate.In apropierea ei si parfumul lui subtil i se aseza ca o pulbere in nari.

-Imi placi mult asa  cum  esti i astazi mbraca , arati foarte bine...

-Multumesc.

Anabella tacea incercand sa isi ascunda emotiile.Il privea pe ascuns din cand in cand in timp  ce el sofa foarte atent la drum.La randul lui observa timiditatea ei si nu incerca sa deschida un subiect ca sa treaca mai repedea peste emotii.

O privea si el zambindu i ori asezandu-si palma pe mana ei retragand -o doar  atunci doar atunci cand trebuia sa schimbe viteza.

Caldura lui o izbii ciudat de fierbinte aprinzand un fitil de foc  in interior  facand-o sa tremure din articulatii.Oare era posibil sa simta o asa stare pur si simplu fara sa faca nimic cu acest baietas cu bretonul intepat de gel?


-Vrei sa fugi undeva?

-Nu,de ce zici asta?


-Uite cum stai.....te retragi de cate ori eu vin mai aproape de tine!Respiratia lui avea gust de menta proaspata si in umbra drumului chipul sau mereu zambea relaxat.De unde avea el atata incredere  in el?Si de ce surasul lui pare atat de arogant ?Sigur ascundea un secret.


Intradevar asa era in marginea usii lipita si incordata de parca era gata sa iasa afara.

Il privea doar mirata incapabila sa ii raspunda ceva.Isi duse mana catre o spranceana neprivind la el.Imediat el trase de volan ducand masina pe un mic culuoar de pe strada.

-De ce opresti aici?

-Ca sa iti arat asta.

Realitatea ei fu spulberata de imaginea apropiata a ochilor lui albastrii mult mai mari langa buzele ei de  buzele lui.Nu avea cum sa fuga in plus inca centrura de siguranta o agata acolo ca pe un fulg  gata sa lesine.Deci asta chiar se intampla acum si acolo.Un sarut aiurea de la un tip mult mai mic decat ea care incerca sa o seduca din prima cu un pupic.

Mai sa fie!

Atingerea lui o biciua precum furtuna care agita pe  apa o barca .O bomba inautrul ei , ticaia sa se retraga ori nu, chiar nu se cuvenea sa ii permita acest sarut.Sigur cu  un super glue invizibil era lipita de scaunul masinii.

Nu se putea misca fiind parca paralizata zeci de piscaturi circulau in venele ai agitand-o si mai tare.De aproape doi ani de zile nu mai stia cum se simte in sarut pe buze.Si chiar se intampla buze calde firave ,placute se asezau treptat pe partea moale a ei.Sa zici ca simti ceva?dar ce?

Rujul ei avea gust de mere verzi.

Uite ce,un pic dulce apoi nu stiu sa descrii acest gust ca intr- o pestera intra el si iesea fara sa ii permita ei sa se retraga tinand -o apasat de mandibula si  cu o mana de partea cealalta a cefei.

Asa va sa zica el stia ceva despre cum se domina printr-un  intr-un sarut.

Se lasa usor mai in jos pe scaun cautand cu mainile incheietura de unde se prindea centura.Sanii ei se desparteau de banda lata neputand sa il simta mai bine.Ganduri urcau si coborau impreuna cu limba lui foarte umeda care  cotrobaia in gura  ei mai mult luand gemetele ei cu el.

-Anabelle,ma fascinezi si te vreau chiar acum !

-Esti nebun?

Urma o clipa de tacere cand el dintr-o miscare scapa de legatura ce o tinea pe ea prizoniera de scaun.

Bomba ticaia inauntrul ei tic- tic.Este doar un pusti incerca ea sa se apere nu stie prea multe doar incearca sa o faca pe cuceritorul.Sigur nu o sa se intample nimic fara voia ei  nicioadata nimic nu se poate intampla ceva.

Iesira amandoi din masina.In urma orasul stralucea in luminite colorate pe cand ei se aflau pe marginea unui teren gol  cu smocuri de iarba si trestie langa un lac intunecat.Voia sa gaseasca un subiect dar picioarele ii tremurau ca o frunza si glasul nu mai avea puterea sa spuna ceva tremura mai mult decat credea ea .

-Este un motiv sa vii la mine in brate,hai vino te rog vad ca tremuri .

-Imi este doar frig,atat.....

-Da,asa este racoare si rece....si cald.

Isi facu loc aproape de pieptul lui neindraznind sa il priveasca in ochii.Nu depasea inaltimea ei  decat poate cu doi centimetri si asta datorita parului sau dat cu gel care statea ca niste tepi in sus.

-Nu este nimeni in jur,vrei sa ramanem aici ?

-Da,cred ca putem vorbi in liniste.















Eu sunt prea mare Tu esti prea mic + 18Where stories live. Discover now