Sa plangi si tu asa cum plang si eu

354 11 0
                                    

Vrei sa te joci sau esti pervers?

Nu sunt o fetiscana cu care te poti juca dupa bunul tau plac.

Nici iubire nu imi dai si nimic concret nu imi spui sunt sigura ca vrei o aventura cu o femeie matura cu care sa te lauzi amicilor tai.

Se impartea in analize mentale.O cuprindea o furie intelegand ideia adevarata.O aventura si atat ce putea a fie mai mult intre un pusti tanar si o femeie matura?

Iubire?

 Da de unde cine are timp de asa ceva.Dormitorul lui masculinitatea si siguranta se aflau  mereu  acolo doar acolo..De cate ori stateau ascunsi se simtea ca o pasare in colivie.Stia clar adevarul dar nu indraznea sa recunoasca.Nu avea rost sa se implice in a o recomanda cunostiintelor lui si de ce ma rog in calitate de ce?

De ?nimic.

Era o proasta ca astepta un sentiment nobil dorea ca el sa o placa si sa arate ca simte ceva diferit cu ea , era  diferita,este altfel decat alte fete c.......nu e ca si....ca ......oricine.

-Esti superba o Doamne,sopti el apropiindu-si buzele de gatul ei.

-Nu stau mult la tine,poate vedem un film nou si vreau sa ajung acasa mai devreme.

Si-ar fi dorit ca el sa nu se retraga si sa continue sa ii desfaca parul prea strans in coc si imboldit cu sapte mii de clame,sa ii miroasa ploaia de pe umeri si buze si-ar fi dorit sa continue dar el nu putea sa inteleaga mintea ei dincolo de cuvantul rostit.Se facea ca era atenta .

Filmul era plictisitor.Despre o iubire interzisa in viitor pe cand nu le era interzisa apropierea fizica.Cei doi au atins noi emotii interzise si acum ii cauta doctorii fizicieni sa ii omoare ca sa nu strice genele perfecte cu emotia unei impreunari fizice.

El si-a asezat doua minute mana dupa spatele ei asezand perna mai bine dupa care a sarit la bucatarie sa aduca ceva de mancare.Clatite cu branza si smantana,chipsuri si sucul rece ca gheata.

Cauta si descoperea lucruri noi.Un panou cu niste schite erau desenate foarte atent si undeva in coltul camerei doua greutati stateau in colt.Uleiul de masaj se afla jumatate consumat la piciorul patului si cartea aruncata pe noptiera exact in acelas loc  ca si data trecuta.O ora atat a durat filmul.

Afara greierii cantau veseli.Miros de vopsea proaspata isi indrepta usor tentacolele pana pe fereastra cu plasa.Altceva nou diferit simtea in camera lui cateva lucruri cumparate noi doua cutii de incaltaminte si o masuta noua mica  din sticla se ghicea prin lumina difuza a plasmei.

-Ma mai iubesti Anabeele?

-Sigur ca da....

Ea astepta cateva secunde reactia lui era una linistita se incalta linistit cu adidasii albi  lua cheile si iar tinand-o de mana iesira tacuti prin hol.

Pisicile de pe prisma mieuna la vederea lor si un catel mare din fundul curtii tabarii pe biata fata care se sperie.Il mangaia incet si coada lui se clatina ca un pendul de bucurie.

-Si el te place,te iubeste .

Simplu si nimic.Spatiul fosnea intre ei sclipind a emotie trista.Dorul ei nu ii era alinat si singurul lucru pe care il primea era doar zambetul lui din cand in cand.

Aleia era scaldata in  lumini portocalii.Frunzele amestecate cu bucati mici din lemn  uscat stateau rasturnate in ochiuri micute de apa ce oglindeau cerul itunecat.

Afara mirosea a toamna.

-Ai uitat sa imi spui cum se numeste parfumul tau?striga el venind in dreptul ei cu masina.

-Nu am uitat deloc, o sa zic data viitoare,poate!

-Nu am uitat deloc, o sa zic data viitoare,poate!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Eu sunt prea mare Tu esti prea mic + 18Where stories live. Discover now