Bölüm 3

20 2 0
                                    


Multimedya Aykut


Gözümü açtığım da küçük bir odada yatıyordum. Yataktan doğrulduğum da her yerimin sızlamış olması bana bayılmadan önce olanları hatırlattı. Odadan çıktım. Umarım dövüşü kaçırmamışımdır. Çünkü bu benim için büyük bir zevk olacaktı. Hızlı adımlarla salonun olduğu yere geldim. Tezahüratların geldiğinde başlıyor olmasını anladım.

Hızla önden bir yere geçtim. Her gece olduğu gibi bu gecede kalabalıktı. Rakip olarak Kayalar kulübünden Extra lakaplı Deniz vardı. Bu kız çok güçlü ve onu bir tek ben yenebildim. Rana'nın bu konuda hiç şansı yok.

Rana sahaya çıktı. Elinde aldığı matarayı kafasına dikti. Birden keyfim yerine gelmişti. Gülmeye başlamamla içtiği suyu her yere fışkırttı resmen. Sahaya ilerledi henüz sabun döktüğüm yerlere basmamıştı.

Dövüş başladı.Etrafta ki herkes neredeyse Rana için tezahürat yapıyordu bunun sebebi güzel olmasıydı. Yanımda oturan kırklı yaşlarda sempatik ve her haliyle zengin olduğu belli olan adam bana döndü ve;

"Sence de Rana mı alır?" dedi. Güldü. Oda onun alamıcağını düşünüyordu.

"Hiç şansı yok" dediğim de kahkaha attım. Deniz Rana'ya attığı sert yumrukla Rana geri geri yalpalarken sabuna bastı ve sırt üstü düştü. Deniz bu fırsatı kaçırmayıp üstüne çıktı. Ve Takk sesi duyuldu. Deniz kazanmıştı.

Keyifle yerimden kalktım. Yanımdaki adam da kalktı.

"Seninle tekrar görüşmek isterim. Bu kadar sinsi olman ona kaybettirdi. Belki ortak işler yaparız ve sende büyük para kazanırsın." dedi büyük bir gülüşle.

"Tabi ki adım Devrim. Kartınızı alayım gerektiğinde ararım.Bana ihtiyacınız olursa gelişmemiş deyin bulursunuz."dedim elimi tokalaşmak için uzattım. oda elini uzattı.

"Aykut bana da kısaca Kazanan derler." dedi sesinde ki alay resmen ben kaybetmem diye bağırıyordu. Kartını uzattı ve arkasını dönüp gitti. Salondan çıktım ve Kerem'i budum.

"Ben nerede kalacağım Kerem." dedim beni kolumdan tuttu ve bir yere sürüklemeye başladı. Depo gibi bir yere girdik pislik içindeydi. Sadece bir yatak vardı.

"Barkın burda kalmanı söyledi. Çok itiraz ettim ama beni öldüreceğini söyleyince korktum. Benim odam da kalmanı söyledim ama yok lafından dönmedi." dedi etrafı inceliyordum. Kerem'in gözleri dolmuştu.

"Üzülme senin yapacak bir şeyin yoktu. Zaten çok durmucam burda sabredicem." dedim

"Rana'nın kaybetmesi için senin tuzak kurduğunu biliyorum. Kuramıcağın zaman haber ver ben kurucam." dedi hafiften güldü. Ama gözleri hala doluydu. Benim de doluydu. Az önce geçen fareyi göz ardı edecektim. Ben diğer kızlar gibi korkup çığlık atanlardan değildim.

Kerem'in aniden sarılmasıyla bende ona sarıldım.

"Buraya geldiğinde küçüktün bende öyleydim birlikte büyüdük. Fark ettim de bizim ikimizden başka kimsemiz yok aile olmuşuz biz." dedi,dediklerinde haklıydı.

"Geçicek bu günler üzülme bak hem yalnı değilim burda" dedim fareleri kast ediyordum. Fareleri! Kerem'in telefonu çaldı arayan kişiyi görünce;

"Sürtük arıyor gideyim de azcık zehirliyim onu sen merak etme şutlucaz onu burdan." dedi ve çıktı. Burayı sadece bir loş ışık aydınlatıyordu. Buraya önceden konulmuş temiz çarşaf ve temiz yastık gözüme çarptı. Büyük bir ihtimal Kerem bırakmıştı. 

Temiz Çarşafı yatağa serdim yastığı da koydum. Depodan çıktım. Önce eczaneye gidip pansuman yaptırmam gerekiyordu.Hızlı adımlarla eczaneye girdim pek uğramazdım. Pansumanı yaptırıp oradan markete geçtim. Bir kaç kek bira falan aldım çok açtım. En son ne zaman yemek yediğimi bile unuttum.

Depoya tekrar gittim. Direk kekleri mideye indirdim.Biramı açtım. 1 2 ve 3.sünü açtım. Yatağa oturdum ve beynimde ki her şeyi silmeye başladım. Depoda yankılanan ayak sesleri beni etkilemiyordu. Ama sanırım birisi geliyordu. Kapıda beliren silüete baktım. Barkın'dı.

Yavaşça yaklaştı. Yatağa oturdu gözlerinin altında oluşan mor halkalar bende merak uyandırsa da sustum.Son kalan biramı açıp içmeye başladı. 

"Neden içiyorsun? " dedi.

"Saçma düzene içiyorum ya sen?" dedim gözlerimi ona çevirdim.

"Söyleyemediklerime ağlayamadıklarıma sarılamadıklarıma."dedi şuan dediklerini daha da merak etsem de üstelemedim.

"Önceden iyi bir insan mıyıdn?" dedim

"Ben senden önce yoktum sen sağladın yeniden doğuşumu." dedi

"Ama doğmanı sağlayan kadını ölümle cezalandırmaktan beter yaptın." dedim. Bana yaklaştı ve dudaklarıma baktı öpücek gibi yaptı. Ama öpmedi. Hala yakındı.

"Bu dudakları öpememek benim için en ağır ceza ama sen bilemezsin" dedi. Konuşurken hafifçe değen dudakları içimi ısıttı. 

"Öp o zaman neden ikimize de bu işkenceyi yapıyorsun?" dedim. İç çekti.

"Olma.." cümlesini tamamlamadan yapıştım dudağına. İlk şaşkınlıktan olsa gerek karşılık vermedi. Ama sonradan o da istediğini her haliyle belli ederek karşılık verdi. Ellerini yüzüme koydu. Yanağımı okşamaya başladı.Dudağıyla yaptı işkence beni mutlu ediyordu. 

Birden geri çekildi. Ayağa kalktı. Bana döndü dolu gözleriyle

"Olmaz." dedi ve hızla gitti. Olucaktı benim adım da Devrimse olucaktı. Kafamı yastığa gömüp yattım.

Beni uyandıran şey çalan telefonumdu. Arayan Keremdi.

"Devrim olayları kaçırma koş Rana'nın kaldığı odaya." dedi kapattı. Arkadan bağırma sesleri geliyordu. Hızla kalktım koşar adımlarla odaya gittim kapı zaten kapı açıktı. Kapı pervazına kollarımı bağlayarak yaslandım.  Barkın Rana'nın saçına yapışmış dövüyordu. Alayla güldüm. azdı bile bu ona benim yaşadıklarımdan sonra. Barkın onu kaybetmiş olduğu maçtan ve haliyle milyonların cezasını veriyordu. Rana ise kız çocuğu! gibi ağlıyordu.

Kerem yanıma geldi. Ve o sadece ikimizin anlayabiliceği türden attığı sinsi bakış ile gülmemi çoğalttı.Kerem sessizce yanıma yaklaşıp

"Az kaldı buradan gitmesine." dedi. Bu sırada Barkın arkasını dönünce beni gördü bana her şeyden uzak tüm duygulardan ayrık boş bir bakış atmıştı. Daha sonra da yanımdan geçip gitmişti. Rana odada ki bakışlarını bana çevirmişti. Sıra bendeydi. Yanına gidip karnına hızlı bir tekme attım.

"Sana buraların hakiminin kim olduğunu göstericeğimi söylemiştim." dedim yere düşüp kıvranmaya başladı. O odadan çıkıp Barkın'ın odasına ilerledim. Barkın odada sessizce oturuyordu. Beni görünce gülümsedi.

"O depoda kalmama gönlün razı oluyor mu?" dedim 

"O depodayken bile çok seksisin ama." dedi gülümsedi.

"Ben her yerde seksiyim bebğim" dedim kahkaham oda da yankılandı.

"Kurtuluyorsun o odadan merak etme" dedi gülümsemesi gitmişti.

"Çıkarıyorsun yani beni o depodan. Nereye yerleşeceğim peki." dedim.

"Hayır. Seni başkasına sattım." dedi.


SİZCE YENİ BÖLÜM NASIL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

ZORLU  #Wattys2016 #JustWriteItWhere stories live. Discover now