Láthass

369 49 8
                                    

A zenét ne felejtsétek. Jó olvasást csibék!
Yours sincerely, Kita. ❤

Emlékszel az első csókunkra?

Épp a kaktuszt öntöztem, amikor meghallottam, hogy csengetnek. Anyu lent volt, így Ő nyitotta ki az ajtót, majd felkiáltott.
"Louis, hozzád jöttek!" Tudtam, hogy te vagy. Ki más lett volna? Lesiettem a lépcsőn, és futva vágódtam a karjaid közé, hogy szorosan megöleljelek.  Amint elengedtük egymást már hajoltál is le, hogy a megszokott puszit cuppantsd a homlokomra.
"Olyan aranyosak vagytok." Mosolygott anya meghatottan, mire én tányér nagyságú szemekkel felé fordultam.
"Mi...nem.. Mi csak barátok vagyunk." Hebegtem, erre te megráztad a fejed, és közelebb hajoltál anyához.
"Az Ő részéről. Részemről nem." Mondtad, mire én pirulva lesütöttem a szemem.
"Inkább menjünk fel." Fogtam meg a csuklód, és a szobám felé navigáltalak. Leültünk az ágyra, és szótlanul néztük egymást.
"Nézzünk valami filmet?" Ajánlottam fel, mire bólintottál egyet. Leültem a tv alatti szekrényhez,  és elkezdtem kutakodni. Szótlanul a hátam mögé lopakodtál, és megcsikiztél, én pedig fuldokolva vonaglottam az öledben.
"Harry fejezd be!" Sikítoztam, mire abbahagytad, és szorosan megöleltél.
"Harold Styles, Engedj el!" Nevettem hangosan.
"Nem." Dünnyögted a vállamba, és szorosabban fontad össze a kezeid. Körülöttem.
"Hazz! Nem kapok levegőt! Megfojtasz!" Kiabáltam még mindig röhögve.
"Majd lélegeztetlek mesterségesen, ha kell." Kuncogtad, de elengedtél. Szembe fordultam veled, és teljesen elvarázsolódtam. Nem tudom meddig néztük egymást, csak arra emlékszem, hogy a tarkómra simítottad a tenyered, és finoman magadhoz húztál. Nem ellenkeztem, annak ellenére, hogy alig fél órája mondtam anyámnak, hogy csak barátok vagyunk. Ahogy szádat az enyémekhez préselted, és finoman mozgattad, majd nyelved óvatos táncba hívta az enyémet, teljesen megrészegített. Az egész testem bizsergett, kirázott a hideg, mindeközben úgy éreztem, hogy lángol a testem. A regényekből ismert pillangók most ott táncoltak a hasamban, miközben szívem hevesen vert, szinte kiszakadt a bordáim fogságából. Amikor elhúzódtál, homlokod az enyémnek döntötted, és mosolyogva néztél.
"Együtt?" Kérdeztem félénken.
"Együtt." Pusziltad meg az orrom.

Akkor jöttem rá, hogy szeretlek...

PhotographDove le storie prendono vita. Scoprilo ora