Hurá do školy

1.6K 151 4
                                    

↑↑↑takhle nějak vypadá William v mých představách. Schválně, jak si ho představujete vy?

Logen
Ráno mě vzbudil ten nesnesitelný budík, ale moc dlouho jsem naštvaný nebyl. Natáhl jsem se k budíku a tvrdě do něj praštil. Najednou mě něco opklíčilo a stáhlo zpátky. Odkryl jsem deku a uviděl Williama jak se ke mě lísá.

William
Držel jsem ho rukama kolem pasu a nohama okolo jeho nohou.

Logen
„Wille? Musíme do školy" zamumlal jsem. Pod dekou se to začalo hýbat a za chvíli na mě vykoukla rozcuchaná hlava. S úsměvem přes celý obličej jsem ho sledoval.

William
Promnul jsem si oči a podíval se na něj. Vlepil jsem mu pusu a začal jsem vylézat z postele „fajn" zabručel jsem při cestě do koupelny. Udělal jsem všechno, co se ráno dělá a Logen taky. Následovala rychlá snídaně. Vyšli jsme z domu do černého auta, které nás dovezlo před školu.

Logen
Ve třídě si Will sedl vedle mě. Učitelka ho tam chvíli otravoval s otázkámi a popisováním učiva. Když odešla, vrhli se na něj spolužáci. Naštěstí si drželi náležitý odstup, protože jsem po nich občas hodil vražedný pohled. Will vypadal ve společnosti lidí moc šťastně. Možná bych ho mohl nějak vrátit do jeho normálního života. Ne to ne. Nenechám ho nikam odejít. Teď je můj. Přežili jsme několik hodin nudy a následoval oběd. Věděl jsem, že se tam něco stane, jako vždycky. Ke stolu se připletl ten idiot Matt, co se baví s Judalem - je to takový rezavý rváč a vždycky na obědě se do mě pustí. Čekal jsem kdy se tu zjeví ten druhý retard. Za nedlouho jsem ho zahlédl jak stojí u dveří a čumí na mě. Chce se zase prát. Že ho to ještě baví. Pokaždý ho sejmu, ale dneska si vyzkouším Willa. Dojedl jsem a odnesl to. William šel zamnou, jako poslušný pejsek. Provokativně jsem prošel okolo Judala, který mě zanedlouho zastavil před školou. Viděl jsem, že na mě letí jeho pěst, ale schválně jsem neuhýbal.

William
Co je to za kreténa a proč se Logen nebrání? Ten rezek vrazil pěst do Logenova břicha. Ten jen zalapal po vzduchu. Neskutečně mě to naštvalo. Odstrčil jsem Logena za sebe a zabránil tak další ráně. Chytl jsem jeho ruku, která se zastavile vedle mojí hlavy a zkroutil jsem mu jí za záda. Následně jsem mu podkopl nohy a nechal ho tvrdě dopadnout ksichtem na zem. Zůstal ležet a začal se smát „takže princeznička si našla ochranku?".

Logen
„Říká se tomu bodyguard" prohlédl jsem si znuděně nehty. Judal zůstal ležet a tak jsem pokračoval v cestě k autu. Nepříjemně mě bolelo břicho a tak jsem si sedl trochu nakřivo. Asi jsem se měl bránit.

William
Doma.. Už tomu říkám doma huh?.. jsem Logena podepřel, aby se při chůzi nezhroutil. Položil jsem ho na postel a vyhrnul jsem mu tričko.

Logen
„Co děláš? Vždyť nejsou zavřený dveře?" pousmál jsem se.

William
„Nech toho" okřikl jsem ho a zmáčkl mu břicho. Logen zasyčel a já povolil stisk. „Blbě, proč si se nebránil?" zamumlal jsem. Logen se se syknutím posadil a pohladil mě po tváři.

Captor Kde žijí příběhy. Začni objevovat