Hi Guys !

61 12 2
                                    

Selam kızlar bunu yapmasam olmazdı. Bugün günlerden 20 Ağustos 2016. Saat 23.57 tam tamına 3 dakika sonra çoğumuzun hayatının başrolü olan harika ötesi ponçik insan Barun Sobti'ciğimizin doğum gunüüü. Biraz bahsedeyim de resim falan.

Yha nasıl tatlı ve uyumluuuu bie insannnn

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yha nasıl tatlı ve uyumluuuu bie insannnn. Ahan da 1 dakika kaldı. Geri sayıma baslayın. 60 59 58 .... tabi sonuna kadar yazmıyacağım. Heyecandan ellerim titriyor.

Ahan daaaa 00.00 gunlerden 21 Ağustos 2016. Happy birthday BARUNNNN. İyi ki doğdun iyi ki varsın BARUNNN. JANAM DIN MUBARAK HO BARUNNNN. (böyle yazılıyor diye biliyorum yanlışsa maaf karo)

Ayh nasıl heyecanlandımmm.

Eskilerden bi doğum günü.

İzleyin lo bunları o kadar koydum. Hadi herkes Barun'a iyi ki doğdun dileklerini bulunduğu yerden iletsin. Nerde olursa olsun. Her ne kadar farklı kültürde farklı dinde insanlar olsak da Barun'la biz hepimiz insanız sonuçta aynı dünyada yaşıyoruz. Sevmek güzel şey arkadaşlar. Sevin çiçeği böceği insanları (ama herkesi sevmeyin herkes de sevilmez :))) yani Barun'u sevelim işte. İyi ki doğmuş iyi ki onu tanımışız. İyi ki Sobtians'ız. İyi geceler. Tekrardan İYİ Kİ DOĞDUN BARUN ♥♥♥♥

Khuda hafiz.

- İrem : arshizaiyasarun25

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin