✨ 12. BÖLÜM ✨

37.3K 2K 80
                                    

Herkese yeni bölümle merhaba diyerek başlayalım. Öncelikle gecikme için özür dilerim ama yazma ortamım hiç olmadı yeğenimin sünnet hazırlıkları dolayısıyla, bölüm bu zamana kaldı. 

İnşAllah beğenerek okursunuz. Vote ve özellikle yorumlarınızı beklemekteyim. Hatırlatayım dedim...  :))

✨♡✨♡✨

KEYİFLİ OKUMALAR

✨♡✨♡✨


Bedirhan, bu kızı neden hâlâ kovamadığını düşünüyordu. Kendisine karşı sarf ettiği kelimeleri başkası etmiş olsaydı, anında kendisini kapıda bulmuş olurdu ama bu kız...  Bu kızı kovamıyordu. Tam bir başbelasıydı. Kovamamasının nedenini ise tek kelimeyle açıklayabilirdi; oğlu... Oğlunun mutluluğu için canını bile vermeye hazır bir babaydı ve oğlu bu kızla mutluluğu yakalamış, gülüyorsa onu kovamazdı. Kovmamalıydı... Eğer kovarsa oğlunun yeniden içine kapanacağını biliyordu. Bu kız başkaydı. Anormaldi... Evet, evet aynen dediği gibi anormaldi. Resmen karşısına geçip kendisine, mendebur surat diyor, ardından hesap sorup bağırıyor ve kendisinden hoşlandığını söylüyordu. Genç adam sinirlerli bir şekilde bir elini kemerinin üzerine diğerini de saçlarından geçirip salonun ortasında yürümeye başladı.

Bedirhan bu zamana kadar bir çok kişiden aşk itirafları duymuş ama hiçbirini önemsememişti aynı biraz önce duyduğu itiraf gibi. Kulak ardı etmek en iyisiydi. Onların hepsinin düzenbaz olduğu aşikârdı ve özellikle parasının peşinde oldukları... Bu palyaçonun da onlardan farkı yoktu ve bundan da emindi.

Hepsi aynıydı genç adam için...

✨♡✨♡✨

Ebrar mutfağa geçince ilk olarak küçük çocuğun yanaklarından öptü. Remziye sultanı da öpüp, piknik sepetini hazırlamaya başladı. Gülümsese de aslında durgundu genç kız. Biraz önce genç adamın söyledikleri aklını işgal ediyordu. Oğluna bu kadar düşkün, bu kadar seven bir baba... Ve emindi ki bu adamın sevmesi çok güzeldi.

Hazırlıklar tamamlanınca küçük çocuğu tekerlekli sandalyesine oturttu Ebrar ve, " Çekilin yoldan süper ikili geliyoor, " diye yüksek sesle bağırıp, mutfaktan salona geçti. Bedirhan ortalıklarda yoktu. Genç kız omzunu silkip kapıya ilerledi ve dışarı çıktı. Çevresine bakındı ama yine genç adamı göremedi. Gülümsemesi silmedi Samet için. Bugünü tamamen Samet' e ayıracak ce onun kahkahalarına ortak olacaktı.

Remziye sultanda elindeki sepetle ikilinin yanına geldi. Bedirhan' ın pikniğe gelmeyeceğini söyledi. Ebrar duyduğu haberle bozulsa da moralini tamamen etkilememesi için çabaladı. Bu piknik bugün yapılacaktı! 

Hemen telefonunu cebinden çıkarıp Maviş' ini aradı. Ona durumu anlatıp, önceden ailesiyle her zaman gittikleri piknik yerine gitmek istediğini anlattı ve kendilerini götürmesini istedi. Abisi de en geç yarım saate geleceğini söyleyip kapamıştı telefonu.

" Geliyor mu kızım abin? " diye sordu Remziye sultan. Kendisi bir iki gündür Bedirhan' a kırgın olduğu için ısrar etmemişti piknik için.

Ebrar yaşlı kadına dönüp,  " Geliyor Remziye sultan. Yarım saat beklememiz gerek sadece, " diyerek gülümsedi.

Yaşlı kadında tamam anlamında başını salladı ve bahçedeki çardağa yöneldi. Ayakta kalmak yoruyordu kendisini artık. Eskisi gibi değildi.

Ebrar da bu sırada Samet ile oynuyor ona bir şeyler anlatıyordu. Küçük çocuğun morali, babasının gelmeyeceğini duyunca bozulmuştu ama Ebrar aşkısının sayesinde düzelmişti de. Unutmak istedi babasının bu yaptığını. İşi olduğuna inandırdı kendisini. Yoksa babası kendisini geri çevirmez, onlarla birlikte pikniğe gelirdi.

İLK TEŞEKKÜR || TAMAMLANDI (Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin