#12: Je hebt het koud.

191 7 3
                                    

Jai:
Zijn handen wrijven over je armen en hij zit achter je met jou tussen zijn benen. Als hij jou koude huid voelt, trekt hij je voorzichtig naar achteren totdat je volledig tegen zijn borst leunt en hij zijn armen helemaal over je heen heeft geslagen. Hij pakt dan de deken die op de bank ligt en plaatst het over jullie benen heen. Hij kust zachtjes je nek voordat jullie weer verder kijken naar de film.

Kaj:
Gelijk nadat hij merkt dat je het koud hebt, trekt hij zijn sweater over zijn hoofd en probeert hem voorzichtig over dat van jou heen te krijgen. Je probeert hem tegen te houden, maar hij stopt je door het geven van een kus en verzekert je ervan dat het goed zit. Dan merk jij dat hij het koud heeft, en je gooit je armen om zijn nek heen en houd hem dichtbij je zodat jullie allebei warm blijven.

Samuel:
Hij gooit zijn arm over je schouder heen en trekt je dichterbij hem, tijdens het lopen. Want zelfs met een jasje aan, krijg je het voor elkaar om het koud te hebben. Hij lacht een beetje en geeft een kusje op je slaap voor dat hij je nog dichter tegen hem aantrekt. Hij wrijft op en neer over je arm heen. Het was simpel, maar het hielp wel.

Dioni:
Terwijl hij slaapt voelt hij dat het bed een beetje trilt, en hij weet meteen dat jij het bent die koud lijdt. Hij gaat automatisch naar je toe en slaat een arm om je heen. Hij trekt ook het dekbed een stukje omhoog  en valt dan naast jou vredig in slaap.

Cassius:
Terwijl jullie tweeën door het water spetteren, zakt de zo'n steeds verder weg de zee in en hij wordt een beetje fris. Jullie lopen hand in hand terug naar jullie hotelkamer over het strand heen.  Als jullie bijna bij het hotel zijn, besluiten jullie naar de zonsondergang te kijken. Hij legt een handdoek over jullie schouder heen en slaat daarna ook zijn arm om je schouders terwijl hij je een zoen geeft.



I know. I know. Lang niet geüpdatet, sorry voor dat!
Zal voortaan iets vaker uploaden
Xx

BBrave PrefrencesTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang