17: De eerste indruk van de andere jongens

173 4 1
                                    


Cassius:
Jai kende je al best goed, omdat je heel veel tijd spendeerd in hun gedeelde flat, was het zijn idee om je uit te nodigen voor zijn 19de  verjaardagfeest. Eerste wilde je geen probleem voor hem zijn op zijn feest, maar hij vond je aardig en stond erop dat je zou komen. Op het feestje had Cassius je voorgesteld aan alle jongens en ze zagen allemaal waarom Cassius voor jou gevallen was; je was net zo bijdehand als Cassius en je was ook niet zo plakkerig.

Jai:
De jongens wisten alle informatie van jou al voordat je ze ontmoet had, omdat Jai altijd over je praatte. Toen je derest ontmoette lieten ze je gelijk welkom voelen, het was alsof je ze al veel eerder had ontmoet en jullie elkaar naar een lange tijd weer hadden gezien. Je was een hard werkend en zelfstandige meid en de jongens hadden veel respect voor jou omdat je op hoge school voor rechten wilde gaan studeren. Als je haat op Twitter kreeg, was Jai niet de enige die jou verdedigde, de andere jongens wisten precies hoe ze de haters weg zouden kunnen krijgen.

Samuel:
Je was de ster van een Nickelodeon show, dus je was zelf al beroemd voordat je Samuel begon te daten. Fans waren jullie altijd al aan het shippen en hoopten dat jullie samen zouden komen. Nadat jullie elkaar begonnen te volgen op Twitter en begonnen te praten tegen elkaar, begonnen jullie een relatie. Jullie ontmoette elkaar in een restaurantje in Amsterdam en daarna gingen jullie naar een show van de jongens. EERST dachten ze dat je met Samuel omging voor de fame, maar nadat ze je nog een kan gaven, kwamen ze erachter dat je echt van Samuel hield en ze gingen uiteindelijk ook van je hadden, netzoals jij van je lieve Samuel.

Kaj:
Jij en Kaj hadden al een paar maanden gepraat met elkaar voordat jullie een relatie kregen. Het was moeilijk want vlak nadat jullie wat kregen, begon je een internationale tour, maar de jongens ook. En jullie waren tegelijker tijd in Amerika, dus Kaj en jij vlogen allebei naar Californië. Op het begin wisten de jongens niet wat ze van je moesten denken, omdat je erg verlegen was. Maar ze hielden van je nadat je je open hebt gesteld tegenover hun. Jai en Cassius gaven je vooral een moeilijke tijd met hun grapjes. Ze knuffelen je allemaal terwijl ze zeggen dat ze hopen dat ze je snel weer zien.

Dioni:
Jij en Dioni waren al een tijdje aan het daten voordat je iemand van de jongens had ontmoet. Dioni wilde je zolang mogelijk uit het zicht van de fans houden, maar omdat ze een show dichtbij je huis deden, nodigde hij je uit om te komen kijken. Je was nerveus om iedereen te ontmoeten, maar hij beloofde je dat ze allemaal aardig zouden doen en hij had gelijk. Je had moeite om een conversatie te beginnen omdat je geïntimideerd was door de andere jongens, maar aan het einde van de avond waren jullie allemaal aan het lachen, chillen en jullie hadden een geweldige tijd. Samuel vond je vooral geweldig omdat je zo'n goede smaak in mode had en Jai vond het leuk dat je zo van dieren hield. Nadat Dioni je naar huis had gebracht, zeiden de jongens dat ze blij voor hem waren, omdat het erop leuk dat hij zijn perfect match had gevonden.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 25, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BBrave PrefrencesWhere stories live. Discover now