good-bye

6.9K 408 144
                                    

Sickly benim ilk çevirim olmakla birlikte ilk göz ağrım da ayrıca. Bir ilk bölüme bakıyorum bir de son bölümlere, ingilizcemi geliştirebildiğim için çok memnunum. En çok da bana destek olan sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Ama her cümlede bir 'ama' geçmez mi zaten? Yazara ulaşamıyorum, hala... Gerçi iki bin küsürlük takipçisi olan hesap birden nasıl sıfır takipçiyle sonlandı, onu da hala anlamıştım değilim. Size önceki bölümde söz verdiğim gibi kitabın nasıl sonlandığını kısaca özet geçmekten başka seçeneğim kalmadı maalesef ki.
Başlamadan evvel; şimdiye dek okumuş ve bundan sonra okuyacak olan herkese çok teşekkür ederim.

Henüz ellinci bölüme ulaşamadığımız Sickly, aslında ellinci bölümden sonra iyice dramatikleşiyor. Hastabakıcılar Jungkook ile Jimin'in mesajlarını okuyor ve ilişkilerini
böylece öğrenmiş oluyorlar. Hepsi de bizim ikiliye şakacıktan takılıyorlar ve Jimin aşırı utanıyor. Ellinci bölümlere dair hatırladığım tek eğlenceli bölüm bu. İlerleyen bölümlerde Jimin, Jungkook'a sürekli birşeyler yapmak için teklif sunuyor, ama Jungkook reddediyor ve yorgun olduğundan yakınıyor. Bu bir hayli böyle devam ediyor, Jungkook hep yorgun. Jimin, Jungkook hayır dediğinde alınıyor ama onun da yapabileceği bir şey olmadığından fazla kurcalamıyor. Sonra bir gece Jungkook fenalaşıyor ve artık öleceğini hissettmeye başlıyor. O gece son kez Jimin'e "Seni seviyorum" diye mesaj atıyor ve maalesef ki hayatını kaybediyor. Yani anlayacağınız yazar ters köşe uygulamış. Biz okurlar Jimin'in hayatını kaybedeceğini sanarken, yazar Jungkook'u öldürüyor. İşte bu kadar, fazlası olmadı hikayede. Ki bu gerçekten beni ağlatmıştı.
Sanırım bu hikâyedeki son cümlelerimi okuyorsunuz.

Hoşça kalın.~
Diğer çevirilerime de beklerim. ^>^

⎾ sickly⎿ jikookWhere stories live. Discover now