Hogyan pattintsam le?

8.3K 465 55
                                    

Ez a rész flower-diamond    kérésére készült.

Van barátom

Ez a legegyszerűbb és legrégibb lerázós duma az összes közül. Az viszont biztos, hogy hatásos. Hiszen mit is tehetne ilyenkor a pasi? Esetleg elsüthet egy rossz poént, és megkérdezheti, hogy szeretnénk-e másikat. De ha már erre is nemmel válaszolunk, akkor minden valószínűséggel békén fog minket hagyni. Ezzel a mondattal egyértelműen a tudtára adjuk, hogy hűségesek és szerelmesek vagyunk, és nem akarunk tőle semmit. Persze, akkor is használhatjuk ezt a taktikát, ha valójában nincs is barátunk.

Mennem kell

Megeshet az is, hogy nem szeretnénk a barátunkról hazudni. Ebben az esetben csak egyszerűen mondjuk, hogy hív a barátnőm, mennem kell. Vagy egyezünk meg a barátnőnkkel egy egységes jelben, amit ha alkalmazunk, akkor gyorsan lelépünk, vagy legalábbis pár asztallal arrébb állunk, hogy ne lásson minket a nyomulós pasi. Ebből is meg fogja érteni, hogy nem igazán szeretnénk vele ismerkedni.

Segítsenek a haverok

A legideálisabb eset, ha olyan társasággal megyünk bulizni, amelyikben vannak pasik is. Ilyenkor megkérhetjük az egyiküket, hogy szükség esetén játssza el, hogy a barátunk, csak éppen nem figyelt oda, vagy éppen italért ment a bárpulthoz. Ha egy srác nyomulni kezd, akkor pedig hirtelen odajön, megölel minket, táncolni kezd velünk, vagy elejt egy olyan mondatot, hogy „Kicsim bocsánat, de nagy volt a sor a pultnál.” Ezek után nem nagyon van olyan pasi, aki folytatná az udvarlást.

Frappáns beszólások

Ha éppen humorosabb kedvünkben vagyunk, nem muszáj sablondumákkal lerázni a pasit, és választhatunk egy extrább beszólást is. Erre azonban vigyázzunk, mert sok hímneműnek bejönnek a frappáns és vagány csajok, és lehet, hogy épp az ellenkezőjét fogjuk elérni vele, mint szerettük volna. De ha bátrabbak vagyunk, akkor nyugodtan alkalmazzuk ezeket a beszólásokat. Például, ha megkérdezi, szabad-e a szék mellettünk, akkor mondjuk, hogy „Igen, és ha ideülsz, az enyém is az lesz.” Ha jobban szeretnél szórakozni, akkor pedig kezdj neki panaszkodni az egész életedről. Hidd el, nem sokáig fogja hallgatni. De azért ezekkel vigyázzunk, ne bántsunk meg senkit, aki tényleg kedvesnek tűnik.

Sajnálom csak ennyit tudtam összeszedni de ha majd találok mást is kiirom.
Xxx, K.

Tinilányok NagykönyveWhere stories live. Discover now