Δεν το πιστεύω!

792 75 13
                                    

Γυρνάω την στροφή και μπροστά μου ο Δημήτρης! Τρέχω γρήγορα και κλείνω την μουσική. Έχω λαχανιάσει λίγο αν με καταλάβει, καλός!
- Τι......
Ούτε λέξη δεν μπορώ να βγάλω, τέλεια! Του κάνω νόημα.
-Ήρθε ο κενουργιος!
Ερε κόλλημα με τον κενούργιο! Μα πραγματικά είναι σαν να το κάνει επίτηδες! Σαν να θέλει να μου σπάσει τα νεύρα ένα πράγμα!
- Θα ξεκολλήσεις με αυτόν τον κενούργιο?
- Εγώ πάντως σου το λέω για να ξέρεις.
- Και τι καρυδιάς καρύδι είναι αυτός?
- Είμαστε γνωστοί, καλύτερα φίλοι!
Εγώ δηλαδή έπρεπε να ξέρω όλους τους φίλους του Δημητρακι γιατί κάποιοι από αυτούς είναι τα καλύτερα παιδιά από ότι έχω γνωρίσει! Και δεν είναι καθόλου players, όχι μην σας περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο γι αυτό αλλάζουν όλο τον γυναικείο πληθυσμό σαν τα πουκάμισα, τα παιδιά είναι αστέρια και bodybuilders! Για να καταλάβετε με έπρηζαν όλο το καλοκαίρι!

- ΆΝΝΑ! Σου μιλάω!
- Τι? Ποιος? Πού? Ναι!
Κουνάει το κεφάλι του! Τι το κουνάει? Να δει αν έχει τίποτα μέσα? Σας πληροφορώ ΔΕΝ έχει!
- Μην μου κουνάς το κεφάλι σου, εμένα!
- Καλά! Αλλά να ξέρεις χάνεις λάδια τώρα τελευταία!
-Οκ Μητσακο!
-Η μάνα σου πήρε τηλέφωνο!
-Καλά κατάλαβα! Φεύγω!
Έκανα μια λυπημένη φατσουλα και πήγα να μαζέψω τα πράγματα μου ενώ αυτός έφευγε! Πολύ ωραίος ο Δημήτρης βρε παιδί μου αλλά σιγά μην κοιτάξει εμένα! Πρώτον είμαι 2 χρόνια πιο μικρή και δεύτερον δεν είμαι και το όνειρο του κάθε άνδρα! Αφού έκανα ένα ντουζ, πήγα να αφήσω το κλειδάκι μου στον Δημήτρη! Ενώ Περνούσα από την αίθουσα με τα βάρη μου φάνηκε πως είδα μια γνωστή φυσιογνωμία! Δεν έδωσα και πολύ σημασία μιας και δεν ήθελα να ξέρει κανείς ότι πάω γυμναστήριο εκτός από τις κολλητές μου και την οικογένειά! - Δημήτρη αυτός ο κενουργιος είναι στα βάρη?
- Ναι γιατί ρωτάς?
- Μου φάνηκε γνωστός!
Ξεροβηξε λίγο και με κοίταξε! Τι ωραία μάτια, α ρε Δημήτρη!
- Καλό απόγευμα όμορφη!
- Ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα επίσης! Σαγαπαω! Γειά!
Μπορεί να κοκκινισα λίγο! Πρώτη φορά με λέει αγόρι όμορφη! Να φανταστείτε τα πιο ωραία λόγια μου τα έχει πει ο Πέτρος! Ναι πάλι αυτός! Βασικά αυτός στα βάρη του έμοιαζε πολύ! Μπα λες? Όχι δεν θα το αντέξω! Και θα έχουμε και τις ίδιες ώρες!? Και γιατί δεν πάω να πεθάνω αν είναι? Είναι και αυτό μια καλή λύση!

******************************
Μπαίνω στο σπίτι...όλα τα φώτα ανοιχτά, ούτε Las Vegas! Μόλις πάω να μιλήσω η μάνα μου πετάγεται σαν τον χάρο από την γωνία!
- Αχ! Πας καλα?
- Έλα στην κουζίνα θέλω να μιλήσουμε!
Η μαμά μου θέλει να μιλήσουμε και απ ότι κατάλαβα σοβαρά. Η κύρια Κατερίνα θέλει να μιλήσουμε ΣΟΒΑΡΆ. Ο Ιησούς Χριστός! Το σοβαρά και η μάνα μου ειναι ο βόρειος και ο νότιος πόλος!
- Μαμά είσαι καλά?
- Καλά είμαι απλά έλα να μιλήσουμε!
Είπε και χαμογέλασε στραβά. Αρχίζω να τρομάζω περισσότερο από ότι με τον Πέτρο!
- Πάω να αφήσω τα πράγματα μου και έρχομαι.
- Οκ!
Τι μπορεί να έγινε τώρα? Αν έπαθε κάτι μπορεί να μείνω μόνη μου και δεν θέλω. Αλλά πάντα υπάρχει ο παππούς και η γιαγιά στο χωριό που...είναι ακόμα χειρότερα από το μόνη! Αλήθεια σας λέω η περίπτωση αυτή είναι χάλια! Κατέβηκα δύο δύο τα σκαλιά έφτασα στην κουζίνα. Πάνω στο τραπέζι μια βάφλα με την σοκολάτα να τρέχει μέσα στο πιάτο και από πάνω oreo μπισκότο σε κομματάκια. Δεν ξέρω τι θα μου πει αλλά από τώρα συμφωνώ! Εντάξει ίσως να υπάρχουν και εξερεσεις!
- Ακούω!
Λέω και παίρνω την θέση μου μπροστά από την βάφλα!
- Λοιπόν Άννα μου, πέρασε πολύς καιρός από τον θάνατο του πατέρα σου και αποφάσισα ότι ήρθε ο καιρός να ξαναφτιάξω την ζωή μου.
Και εμένα τι μου το λέει να της δώσω την άδεια?
- Μπράβο μαμά καιρός ήταν!
- Ναι λοιπόν εδώ και λίγο καιρό γνώρισα κάποιον-
- Και τι πάτε σοβαρά?
Jesus εγώ η ανάπηρη που λέει και ο Πέτρος δεν έχω κανέναν και η μάνα βρήκε και είναι ο δεύτερος! Κάτι κάνω λάθος δεν εξηγείται αλλιώς!
- Ναι! Ο Άρης θέλει να σε γνωρίσει.
- Άρης! Ωραίο όνομα!...Να με γνωρίσει.
Η μαμά μου είχε μείνει κάγκελο! Είπα κάτι κακό?
- Μαμά τι έπαθες?
- Νομίζα πως θα έχεις πρόβλημα που πάω με άλλον άνδρα εκτός από τον πατέρα σου!
-Οπα! Μαμά είμαι 17 στα 18 και φυσικά πιστεύω πως πρέπει να φτιάξεις την ζωή σου και το ίδιο θα θέλει και ο μπαμπάς! Και πόσο καιρο είσαι με αυτόν τον Άρη?

Δεν περίμενω και κάποιο μεγάλο διάστημα, όλο το καλοκαίρι ειμασταν σχεδόν μαζί!

- Είμαστε οκτώ μήνες!

Πόσους? Πνίγηκα! Τις έκανα νόημα για νερό! Πόσους είπε? Οκτώ? ΟΚΤΩ!!! Δηλαδή από. ....από τον Φεβρουάριο! Δεν το πιστεύω αυτό!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Λοιπόν τι σαν έχω? ???

Τον Δημήτρη↓↓↓↓

Και τον Πέτρο↓↓↓↓

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Και τον Πέτρο↓↓↓↓

Γειά σας!!!! Ελπίζω να είστε καλά και να σας αρέσε το κεφ! Τι λέτε για την Κατερίνα? Τον Δημήτρη? Η ζωή της Άννας αλλάζει

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Γειά σας!!!! Ελπίζω να είστε καλά και να σας αρέσε το κεφ! Τι λέτε για την Κατερίνα? Τον Δημήτρη? Η ζωή της Άννας αλλάζει...!

Στις φωτογραφίες ίσως να ξέρετε τον ''Δημήτρη''.

Να χαμογελάτε!

_Χρυς_ kisses!

Like & Comment

Δεν Είναι Αδερφός ΜΟΥ!(#READINT2017)Where stories live. Discover now