It's red and we called love!

444 42 0
                                    

Σε δευτερολεπτα ήταν απο πανω μου! Ενιωσα μια ζεστη να με κατακλειει και ηθελα να φυγω αλλα ενω ηταν απο πανω μου ενιωσα μια μεγαλη ασφαλια. Τα χειλια μας ενωθηκαν και οι γλωσσες μας μπηκαν στο παιχνιδι. Τα αισθματα που μου δημιουργουνταν ηταν αρκετα προτογνωρα! Γι αυτο μαλλον ηρθε η ωρα να κανω κατι και εγω σε αυτο που συμβαινει! Σηκωνομαι αργα αργα και μολις φτασω στη σωστη θεση ανεβαινω πανω του, με αποτελεσμα η περιοχη μου να ακουμπα πανω στη δικια του! Τα χερια του περιστρεφονται και χαϊδεύουν την μεση μου η καψα φουντωνει ακομα περισσότερο! Να δεις που σημερα θα γινει κατι που θελω καιρο να γινει!

Πετρου  POV

Πραγματικα ετσι οπως εχω φουντωσει θα την παρω στον καναπε! Σηκωνομαι απο τον καναπε με την Αννα αγκαλια και παω πρις το δωματιο των γονιων μας που το κρεβατι ειναι διπλο και μεγαλο!
- Που παμε!?
.- Στο δωματιο!
-μμμ ωραια!
Λεει και αρχιζει να τριβεται πανω μου περισσότερο! Καταπληκτικα τι λες τωρα!

Ο Πετρος και η Αννα φτανουν στο κρεβατι και την αφηνει απαλα! Αφηνει τα χειλια της και περιπλανιεται στον λαιμο της με τα στο στηθος της πανω απο το φιρεμα και οταν βρισκει το φερμουαρ το κατεβαζει αργα! Το αφαιρει και θαυμαζει για λιγο το σχετικα γυμνασμενο σωμα της! Αυτη χωρις να χασει ευκαιρια τον σταβηξε λανω της και μετα ανεβηκε πανω του. Αρχισε να του χαριζει υγρα φιλια απο το πιγουνι μεχρι το V και το αντιστροφο!
Αυτις ελισε τι σουτιεν της και αρχισε να τριβει το στηθος της! Βογκιτα εβγαιναν απο το στομα της και την μετεφεραν σε εναν αλλο κοσμο πιο μαγικο πιο γοητευτικο! Αφαιρεσαν γρηγορα τα υπολοιπα εσωρουχα τους και μολις πηρε την αδεια της μπηκε μεσα της! Το ονομα του εβγαινε σαν κατι αψεγαδιαστο μεσα απο τα χειλια της! Βογκητα, αγαπη, ερωτας δημιουργούνταν μεσα απο αυτην την ενωση και αυτος επιταχυνε ακομα περισσοτερο! Την εκανε να τελιωσει δυο φορες! Εφτασε πανω απο την ρογα της και αρχισε να την γλυφει η ηδονη που της προκαλούσε ηταν πρωτογνωρη και αξεχαστη! Επεσε διπλα της αφου τελιωσαι και την τραβηξε στην αγκαλια του!
...
Μια μυρωδια απο τον καφε ηρθε στα ρουθουνια μου! Σηκωθηκα απο το κρεβατι και κοιταξα τριγυρο για τα ρουχα μου αλλα βρηκα μονο το εσωρουχο μου και το παντελονι. Περασα απο πανω τους και πηγα στο μπανιο εκανα ενα γρηγορο ντουζ. Κατεβηκα στην κουζινα και την βρηκα να φτιαχνει κρεπες ενω το τραπεζι ηταν στρωμενο με αλλα διαφορα! Πηγα απο πισω της και την αγκαλιασα και της αφησα ενα φιλι στο λαιμο!

- Οοο καλημερα και σε εσενα!
-Μμμμ καλημερα!
- Πως κοιμηθηκατε?
-Αξεσαχτα εσεις?
-Πρωτογνωρα!
Μου ξεφυγε ενα γελακι και οταν τελειωσε τις κρεπες καθισαμε να φαμε!
- Λοιπον τι θα κανουμε σημερα?
- Θα παμε καμια βολτα και θα κατσουμε μεσα ή θα παμε στα παιδια!
- Ωραια!
Πλησιασε και αφησε ενα φιλακι στα χειλια μου και μολις πηγα να το συνεχισω τσουπ η πορτα! Ποιος στο διαολο ειναι 12 το πρωι!?

Παει να ανοιξει και μενη ακεινητη?

Αννας POV

Ανοιγω την πορτα με το χαζο χαμογελο μου και μολις την ανοιγω βλεπω....και μενω παγωτο!

Ταταν τανταν!
Μπραβο μου εγραψα λεμε τωρα! Πρωτο dirty πως σας φανηκε? Ξερω εξαφανιστηκα αλλα ρε παιδια μκυ ηταν δυσκολο να το γραψω!

Ελπιζω να σας αρεσε!

Xris♥♥ :) :*

Δεν Είναι Αδερφός ΜΟΥ!(#READINT2017)Where stories live. Discover now