2.9

1.2K 128 17
                                    

1 hafta sonra

Michael ve Luke yatakta yatıyorlardı. Michael, başını sarışının göğsüne yaslamış, saçlarıyla oynanmasının hoşuna gittiğini belli etmemeye çalışıyordu. Saçlarını yeni siyaha boyamıştı ve Luke'un bunu pek sevmediğinin farkındaydı. Bu yüzden hafifçe güldü ve, "Hey, saçımın bir sonraki rengine sen karar verirsin olur mu?" diye sordu.

Luke'un birden gözleri ışıldadı ve heyecanla, "Evet!" diye bağırdı. Aklında şimdiden tonlarca renk şekillenmeye başlamıştı. Michael başını kaldırıp sarışının dudaklarına bir öpücük kondurdu. Tam başını geri yerine koyacakken Luke'un doğrulduğunu fark etti. Daha ne olduğunu anlamadan sarışın çocuk üstündeydi. "Bu yaptığın çok tehlikeli Luke, bunu biliyorsun değil mi?" dedi Michael. Ancak üstündeki çocuğun umrunda dahi değildi.

Luke, Michael'a sürtünmeye başladığında, altındaki şişlik fark edilir derecede baskı yapıyordu. Bu yüzden Michael daha fazla dayanamadı ve kendini Luke'un üstüne çıkardı. İkisinin dudaklarını birleştirdikten saniyeler sonra dili, Luke'un ağzında dolanıyordu. Sarışının eli Michael'ın tshirtüne gittiğinde dudakları ayrıldı. Kıyafetlerini hiç olmadığı kadar hızlı çıkardılar ve tüm gece boyunca seviştiler.

-
Smut güzeldir ama ben bu hikayeye smut yakıştıramadım...
Bir de sonraki bölüm final çünkü biraz daha uzatırsam kesin kötü bitecek ve çok tatlılar o yüzden bozmak istemiyorum

sister //mukeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin