3.0

1.5K 132 90
                                    

final (EYLÜL SEKS VAR ŞUNU OKUMA BAK GEÇ BU BÖLÜMÜ)

lukeytheblondey: michael kes şunu dersteyim

emomike: ama ben değilim
emomike: ayrıca hoşuna gittiğini biliyorum sevgilim sakın inkar etme

lukeytheblondey: inkar etmiyorum mikey sadece dersi dinlemek istiyorum

emomike: eminim ki öyledir
emomike: evde yalnız olduğumu ve seni deli gibi istediğimi söylemiş miydim

Luke başını telefondan kaldırıp etrafına bakındı. Hemen yanında oturan Calum dışında kimse durumun farkında değildi. Bir biyoloji dersi de Michael'la konuşarak geçse sorun olmazdı, değil mi?

lukeytheblondey: kanıtla

emomike:

lukeytheblondey: siktirlukeytheblondey: zil çalar çalmaz yanındayım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

lukeytheblondey: siktir
lukeytheblondey: zil çalar çalmaz yanındayım

"Ciddi olamazsın. Okulu mu kıracaksın?" Luke ani gelen soru karşısında bir an ne olduğunu anlamamıştı. "Mesajlarımı okumamalısın Cal." diye fısıldadı. Derste olmasaydı kesinlikle gerzek arkadaşının omzuna yumruğu geçirirdi. "Ama okudum ve eğer onun için gitmeyi düşünüyorsan.. Tabii ki git yani şu vücuda bak Michael'ın sikinin bu kadar büyük olacağını düşünmezdim."

Sarışın, Calum'un bu yorumuna onun vereceği tipte bir cevap vermeye karar verdi. "Evet ben de. Hele bir de içine girdiği zaman gör, kocaman gerçekten. Defalarca yaptık ve ben hala her seferinde çığlık atıyorum." Calum gözlerini büyütüp susması gerektiğini anlayarak derse döndü.

emomike: gelmek zorunda değilsin
emomike: gerçekten benim için riske girmeni istemem

lukeytheblondey: senin için değil zaten kendim için ;))

Luke, pantolonundaki şişliğe göz attıktan sonra saate baktı. 6 dakika sonra zil çalacaktı. Dayanabileceğinden emin değildi.

●○●○●

"Michael daha hızlı!"
"Sen bana biniyorsun Luke ben nasıl hızlanayım!"
"Bilmiyorum sikeyim!"

İkilinin inlemeleri birbirine karışıyor, vücutlarının üstünde biriken ter damlacıklarının sayısı her geçen dakika daha da artıyordu.

Siyah saçlı çocuk üstündekinin inlemelerinin yükselişini duyduğunda olacağın farkındaydı. Zaten kendisi de aynı durumdaydı.

"Ben de geliyorum L-Luke ah tanrım!" Luke kendini çıkartıp Michael'ın yanına attı. Nefesleri düzene girene kadar konuşmadılar. Sessizlik içerisinde havanın ciğerlerine dolmasına izin verdiler.

Evin kapısından ardarda birkaç tıkırtı geldiğinde Michael hızla Luke'a döndü. "Saklanman gerek." Kapının açıldığını belirten gıcırdamanın hemen ardından, "Abi! Ben geldim, tenis antrenmanı iptal oldu!" diyen Mia'nın sesi duyuldu.

Bunun üzerine Luke "Belki de öğrenmesinin zamanı gelmiştir." diye mırıldandı. Yatakta aşağıya doğru kayıp daha Michael ne yapıyorsun diye soramadan penisini ağzına aldı. Michael, yeni boşalmanın da etkisiyle gelen hassasiyet hissiyle inlemesini tutamadığında Mia, "Mike? İyi misin?" diye bağırıp odaya koştu.

"Luke, ah siktir, bırakmalısın buraya, sikeyim, geliyor!" Ancak artık çok geçti. Mia içeriye daldığı sırada Luke sanki hiç beklemiyormuş gibi birden geriye çekildi. "Sen de mi geysin?" diye mırıldandı bıkkınlıkla. "İstediğinizi yapın sadece sesi biraz daha düşük tutabilir miyiz? Lütfen?" Ardından sanki odaya hiç girmemiş gibi rahat bir şekilde saçını savurdu ve kapıyı kapatıp gitti.

"Kötü geçmedi?" dedi Luke kıkırdayarak. Bunun karşılığında ise sinirli bir göz devirme kazandı. "Bunun cezasını çekeceğini biliyorsun değil mi bayım?" Michael hızla doğrulup çekmeceye uzandı.

"Hadi ama Michael, çekmece olmak zorunda mı?" Siyah saçlı çocuk gülümseyerek elindeki kelepçeleri salladı. "Evet, elbette zorunda."

-
Selam hikaye bitti
Evet burda bitirdim
Çünkü piçin tekiyim
Sağolun teşekkürler

Neyse canlarım meleklerim
Bunun yerini doldurmak için yeni bir hikaye yayınladım "countdown //muke" bir bakıverirseniz oldukça sevinirim.. Sizi seviyorum görüşürüz! ❤

sister //mukeWhere stories live. Discover now