U Kovyho doma!

480 21 11
                                    

Ahoj takže je tady druhý díl a doufám že si ho užijete takže zatiim ahoooj :)

Pohled Martina:
Kovy mě pozval k němu domů!Super! Byl jsem moc rád! Jdeme s Kovym cestou k nim domů. ,,Je to tu docela strašidelné." Řekl jsem ,,Neboj za chvili už budeme doma" Řekl Kája svým krásným hlasem Martine co to zase meleš jsi kluk a on taky pochop to! Když už jsme dorazili ke Kovymu řekli jsme si že natočíme nějaké video. Dlouho nás nic nenapadlo a najednou Kovy vykřikl ,,Co tahkle žvýkačková challenge" ,,Skvělý nápad" řekl jsem. Když jsme dotočili koukl jsem se na hodiny bylo už 21:38 ,,Už bych měl jít" řekl jsem ,,Nechceš tu přespat je už docela pozdě" zeptal se ,,Nevadilo by ti to?" Zeptal jsem se ,,To bych se tě neptal" zasmál se ,, tak díky"řekl jsem ,,a co budeme dělat"zeptal jsem se ,,mužeme se kouknout na nějaký film" řekl ,,tak jo a co tu máš" ,,Batmana, Vetřelce a Annabelle" ,,tak třeba tu Annabelle" zasmál jsem se ,,chceš se bát jo" řekl ,,jasně" zasmál jsem se.

Pohled Kovyho:
Martin chtěl pustit Annabelle byl jsem chtěl se bát. Chvíli jsme se koukali na film Martin byl do něj zahleděný byl tak roztomilý měl jsem hroznou chuť ho políbit a pohladit ho po jeho krasných blonďatých vlasech. Martin v polovině usnul potichu jsem řekl ,,dobrou" on jen zamručel a jemně jsem ho pohladil po vlasech.

Pohled Martina:
Cítil jsem jak mě někdo pohladil po vlasech byl to Kája.
Ráno jsme vstali okolo 10:00 šlyšel jsem někoho v kuchyni a vedle mě nikdo nebyl. V kuchyni byl Kája a vařil palačinky. Pochutnali jsme si na palačinkách. Provedl jsem ranní hygienu a oblékl se. ,,Už bych měl jít domů" řekl jsem a Kovy mě vyprovodil. Když jsem dorazil domů naobědaval jsem se a nic zajímavého jsem nedělal jen jsem editoval video které jsme s Kájou natočil.

Pohled Kovyho:
Martin odešel a já jsem si kolem 21:00 šel lehnout byl jsem unavený po prvním dnu ve škole. Byl jsem rád že jsem si našel skvělého kamaráda myslím že si budeme rozumět.

Tak a druhý díl je na světě doufám že se líbil a budu se těšit zase u dalšího ahoooj

...Ady...

.

||Mavy||Friends Or Love|| [DOČASNĚ POZASTAVENO]Where stories live. Discover now