Nepřítel

407 20 8
                                    

Takže tenhle díl je věnovaný anickaaaa12 za první komentář. 🙂Moc děkuji. Užijte si díl

Pohled Kovyho:
Takže zase ráno oblékl jsem se , nasnídal a šel do školy. Viděl jsem partu kluků jak mlátili nějakého blonďatého kluka Počkat co?! Běžel jsem tam, když jsem tam už konečně přiběhl byl tam brečící bolestí ležel u stromu. Byl to Martin! Byl celý ponlácený , z nosu a rtů mu tekla musím zavolat pomoc! Zavolal jsem záchranku. V čekárně jsem čekal(nečekaně😄) až Martina pustí. V té čekárně to bylo docela dost děsivé omlácené zdi, staré oloupané dveře a...a sakra! Řekl jsem si pro sebe. Protože tam stál kluk z mé bývalé školy Matěj šikanoval mě ze všech nejvíc a ještě k tomu si o mě vymýšlel veci které nebyli pravdivé například že jsem chodil s jednou úplně příšernou holkou ze školy ale to nebylo možné protože jsem gay... Nechtěl jsem to ale Martinovi na sobě nechat zdát a tak se chovám jako kluk co je na holky. Ale co tady dělá , nechci aby si mě všiml protože kdyby mě viděl s Martinem určitě by to nebylo dobré. Martin už konečně přišel a my jsme odešli z nemocnice. Venku mi martin řekl že má prý naražený nos a zápěstí. ,,A proč si tak pospíchal" zeptal se ,, Nic v pohodě"

Pohled Martina:

,,Nic v pohodě" řekl. Já si myslím že to až tak v pohodě nebude ,,Nepůjdeme ke mě?" Zeptal se " můžeme třeba zkouknout nový díl Game of Thrones co ty na to?" ,,Tak jo můžeme" usmál se. Když jsme dorazili ke mě dali jsme si popcorn a colu. Koukalmi jsme se na Game of Thrones a pak Kovymu zazvonil mobil.....

Pohled Kovyho:
A sakra volá mi Matěj kde sakra přišel na moje číslo! ,,Co se děje" zeptal se Martin. ,,Nic v pořádku nějaké neznámé číslo" zalhal jsem. Vypl jsem si zvuk na mobilu protože mi Matěj volal stále dokola. Pak začal psát smsky:

M: Cau kdo to byl s tebou dnes v te nemocnici?
M: Nejakej novej "kamarad"?
M: sakra odpovídej!!!
M: haloooo!

Po chvilce přestal.Mám hrozný strach že mě najde a nakecá něco Martinovy a ten se se mnou už nebude chtít nikdy bavit. Pokusím se na to nemyslet.

Tak já doufám že se Vám tenhle díl líbil a určitě mě potěší komentář a hvězdička. Moc Vám děkuji za 205 přečtení a za 13 hvezdiček! Mám Vás moc ráda a ještě jednou moc děkuji🙂😀💜

...Ady...

||Mavy||Friends Or Love|| [DOČASNĚ POZASTAVENO]Where stories live. Discover now