1. Nare droom

620 8 1
                                    

Pov Eva:

-Ik kijk om me heen. Overal liggen witte lakens met rode vlekken. Zou dit bloed zijn?
Langzaam loop ik naar een van de 10 talle lakens die verspreid over de weg liggen. Zou ik hem openklappen? Zou er een lijk onderliggen? Of misschien een rode pot met verf? Veel vragen spookte door mijn hoofd.
Voorzichtig bracht ik mijn hand richting het puntje van het laken en trok het langzaam omhoog. In eerste instantie zag ik niks maar toen.....
Daar lag Wolfs... -

Ik schrik wakker en kijk bang om me heen. Een nachtmerrie dus. Ik zucht diep en dan herinner ik me weer dat ik gisteren avond een wijntje ben gaan drinken met Fleur, en dat het erg laat was geworden. Mijn wekker geeft aan dat het 11 uur is, shit! Ik heb me verslapen. Ik bedenk me snel dat ik om 8 uur al op het bureau had moeten zijn en kleed me snel om. Vlug duw ik een boterham in mijn mond en stap de auto in. De stoplichten werken niet mee, steeds als ik aankom springt hij net op oranje. Houben zal wel kwaad zijn, dat ik 3 uur telaat ben. Ik kwam hem gisteren tegen in het café. Eenmaal aangekomen bij het bureau parkeer ik mijn auto en neem een snelle pas richting de ingang. Daar staat Marion bezorgd op mij te wachten.

(Hey peepz sorry voor dit korte hoofdstuk, ik doe mijn best om een goed verhaal te maken maar mijn begin is meestal redelijk slecht. Ik word met mate beter in het schrijven dus ik hoop dat jullie doorlezen! 😊)

Dat ene moment (fleva fanfic) Where stories live. Discover now