2. Problemen?

534 9 0
                                    

-Marion pov:

Eindelijk zie ik in de verte Eva die vermoeid aan komt rennen. "Hee eef, waar ben je geweest! Je moest al om 8 uur beginnen" ik keek haar bezorgd aan. "Sorry Marion ik ben gisteren met Fleur gaan stappen en het werd laat."
Ze zag er bleek uit en het leek alsof ze gehuild had. Zou er iets gebeurd zijn?
Uit nieuwschierigheid vroeg ik waar ze was vannochtend. " Ik heb me verslapen, ik viel vannacht pas om half4 in slaap en werkt wakker door..." Verder dan hier kwam ze niet. "Gaat het wel? Je ziet erg bleek!"
"Nee het gaat prima, dankje. Maak je geen zorgen ik ben gewoon een beetje moe."
Ik knikte en ging weer verder aan het werk.

-Eva pov:

Marion liep weg en ik bleef verbijsterd staan. Zie ik er zo erg uit vandaag?
Valt het zo erg op dat ik een nachtmerrie heb gehad? Wolfs zal vast al met de zaak van gisteren bezig zijn. De 2 meiden uit heerlen moeten nogsteeds overhoord worden. Op mijn gemak loop ik naar mijn bureau en kijk rond. Wolfs is nergens te bekennen. Dan zie ik romeo lopen en besluit ik aan hem te vragen waar Wolfs is.
"Heyyy romeo! Weet jij toevallig waar Wolfs uithangt?"
"Hey eef! Nee nu je het zegt, die heb ik nog niet gezien vandaag. Misschien weet Houben het wel?"
Waar hangt Wolfs toch uit?
Waarom heeft niemand hem gezien?
Ik weet 100% zeker dat hij geen brij heeft vandaag. Stiekem maak ik me zorgen. Ik weet dat het vannacht  een nachtmerrie was... Maar toch ging hij over Wolfs.
Zonder erbij na te denken klop ik aan bij het kantoor van Dhr Houben en vergeet even dat ik problemen aan mijn broek krijg doordat ik telaat was.

(Sorry dit hoofdstuk is ook niet perfect. Het word spannender! Hebben jullie nog leuke ideeën die er volgens jullie echt in moeten? Reacties altijd welkom!)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 30, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dat ene moment (fleva fanfic) Where stories live. Discover now