Co to je ?? Drápy ??

1.1K 47 2
                                    


 a nevinně se usmála. ,, Dáš si taky ?? " Řekla sem s plnou pusou.

 ,, Dej to sem, odpověděla mi a vzala mlíko a krabici lupínků. ,, Hele nejsou to náhodou Stilesovo lupínky ?"  Zeptala se mě když uklízela mlíko.

 ,, A neni to jedno ?? On nás nechal jít pěšky, tak se s tim bude muset smířit, " odpověděla sem jí a ona se na mě zatvářila tim pohledem : Vim jak se mu pomstít a pěkný to nebude.Po dlouhém vymýšlení co mu provedem. Jsme se šli proběhnout do lesa. 

 V LESE 

 Už jdeme 20 minut. ,, Auu " proč jí baví do mě furt štouchat. ,, Hele vidíš toho kudrnatýho kluka, " špitá mi, 

 ,, Hele vidíš toho kudrnatýho kluka, " špitá mi, 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


ale já mam oči jen pro toho černovlasýho. ,, Hele ten druhej je, ale hezčí, " špitam jí nazpátek. 

Počkat zdálo se mi to nebo se usmál

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Počkat zdálo se mi to nebo se usmál. To přece neni možný, vždyť jdou a vůbec nemluví. Že by nás slyšel ??

 ( Pohled Isaaca )

 Už je to nějaký čas co sem vlkodlak, ale aspoň že nemusim být přivázanej v tý barabizně. ,, Hele Dereku a kam to vlastně deme ?? " Ptám se ho, protože se mi zdá divný, že se z ničeho nic zvedl a že dem do lesa.,, Někdo tu je ... další vlkodlak nebo jich je víc. "Deme už několik minut a furt nic. ..... Páni to jsou až moc úchylně stejný holky. A jsou doost sexy. A špitaj si o ..... o nás ?? Po - počkat Derek se usmál. No to potěš koště.

 ( Pohled Adalind )

 Ten kluk .. už sem ho někde viděla. Jo už vim má s náma fráninu, chemii a biologii. ,, Ssss " auu to bolí.,, Auu " takže se to děje i Ge. ,, Co- Co se to děje?? 

 (Pohled Angeli ) 


,, Sakra proč nám rostou drápy ?? " říkam furt dokola a najednou tma.

 ( Pohled Dereka ) 

 To ony. Ony jsou ty vlkodlaci, ale vypadá to, že to neví. ,, Isaacu chyť jednu a dáme je na řeťezy." Když jsme je dotáhli do skladiště a připoutali, tak jsme radši zavolali Skotta a toho Stilese. ,, Skotte máme tu dva vlkodlaky a jsou strašně silní potřebujem pomoc a vem i Stilese a přijeďte HNED !! " řekl sem Skottovi.

 ( Pohled Stilese) 

 Už nějakou dobu hledáme holky všude možně. Skott se je snaží vycítit, ale moc mu to nejde. Asi jsem se nezmínil, že muj nej kámoš je vlkodlak. Najednou, ale Skottovi začne zvonit telefon. ,, Jo už jedem, " vsadim se, že to byl Derek.,, Musíme za Derek jsou tam vlkodlaci a jsou silní nezvládne je sám. Holky jsou určitě v pořádku." ,,To tak, co když jim ti vlkodlaci ublížili a teď někde leží a volají o pomoc." Naléhal jsem, ale nakonec sem jel ke skladišti s nim.

 VE SKLADIŠTI

 ,, Stilesi rozsypej tady tuto, HNED !! " zavrčel na mě Derek hned jak jsme přišli.,, Panebože, já vás hledama vy jste tady ?? Jako fakt ??"Řekl jsem protože ti vlkodlaci byli moje dvě milované malé sestřičky.,, Ty je znáš ?? " ptá se mě udiveně Isaac a Derek se dívá tim pohledem abych mu řekl odkuď. ,, Bodejť bych je neznal, když jsou to moje sestry a zřejmě je pokousali kvůli mě včera. "Řeknu sklesle. ,, Aha takže tuto jsou ty Stilinsky co jsou nejlepší z lakrosu, " řekl Isaac s nadšením v hlase.

 ,, Aha takže tuto jsou ty Stilinsky co jsou nejlepší z lakrosu, " řekl Isaac s nadšením v hlase

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Teen Wolf- DvojčataHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin