slova, která jim nebyla nikdy vyřknuta

684 34 0
                                    



..." najednou se Lýdie zasekne a na sucho polkne. ,, řekneme slova, která jim nebyla nikdy vyřknuta. " cože co jí mam sakra říct ?? Víš Angee já sem nějakou dobu žárlil na tvojí sestru, protože sem si myslel, že si to ty. Jo a taky tě miluju..... Jo to je ono. To sem jí nikdy neřekl. ,, A musíme to říkat před sebou ?? " zeptam se Lýdie a Isaac se na ní koukne s nadzvezdnutým obočím. ,, Hmm ..... Ne ! " uff. Tak jde se na to.

PO HODINĚ

  Isaac a Lýdie už jsou pryč a já mam všechno připravený až na jednu věc. ,, Co má ráda ?? " říkam si furt dokola a přemýšlim. Ona se jen na mě kouká jak na úplnýho idiota. ,, Už to mam. " řeknu a ona hned zbystří. Já si jen stoupnu do kruhu a spustim : ,, Víš Angee já sem nějakou dobu žárlil na tvojí sestru, protože sem si myslel, že si to ty. A taky tě miluju a jestli se to nepodaří tak semnou zůstaň aspoň jako duch. " řeknu a pak už jen vidim dým kolem ní a pak jak mizí.  

( Pohled Angeli )

Opravdu sem nečekala, že něco takovýho řekne. A pak jsem začala mizet. On se jen rozbrečel a pak .... tma.,, Sakra, sakra kde to sem ?? " říkam si protože sem se vzudila v nějaké díře v lese.,, Co mam dělat ?? Co mam dělat ?? " říkam si s pak zavyju tak až to otřese se zemí. ,, Pche tak jestli tuto Derek neslyšel, tak musí být ve vesmíru, protože tuto slyšeli i eskymáci " uchechtnu se a pak uslyšim nějaký pohyb. ,, Aidne ?? Allison ?? " řeknu, protože si všimn mých ještě furt mrtvých přátel. ,, Jo jsme to my. "

řeknou mi nastejno a pak začnou rozebírat to proč je slyšim

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

řeknou mi nastejno a pak začnou rozebírat to proč je slyšim. ,, Hele já vim, že vás baví řešit muj sluch, ale sežeňte někoho prosím " řeknu jim naléhavě a oni zmizí. 

Teen Wolf- DvojčataDonde viven las historias. Descúbrelo ahora