7.rész

101 11 0
                                    

Arra keltem, hogy valaki a kezemet simogatja.A nap sugarai simogatták a bőröm.Nagy nehezen lementem a fiúkhoz, de nem a fiúk voltak ott. Anya és apa.
-Hali!-húztam kínos vigyorra a szám és integetettem mellé.Apun láttam, hogy majd szétrobban, a tekintete gyilkolni tudott volna.Anya is ez volt csak ő kicsit nőiesebben. Na de hol a francba vannak a fiúk?!Már szólaltam volna meg, de apa megelőzött.
-Hogy képzelted? Idegen és ráadásul rosszmódú embereket hívsz ide?És mit jelentsen ez a videó-mutatott a kezében lévő legújabb iPod-ra (persze, mivel ő gazdag, szerinte megérdemli mindenből a legújabbat...szerintem nem), amin én énekeltem. Lehunytam a szemem, elszámoltam háromig és felmentem a szobámba. Persze, futottak utánam, de bezártam az ajtót. Mégy egy ideig mondták a magukét az ajtó előtt, utána elmentek. Írtam Ádinak, hogy elmehetek e hozzájuk, még bocsánatot kértem a szüleim viselkedése miatt.Na most jöhet az akció!
A tervem:
1.Kimászok az ablakból és rámászok az oszlopra!

Kimászok az ablakból és rámászok az oszlopra!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2.Megpróbalok lemászni az oszlopról!

Megpróbalok lemászni az oszlopról!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

3.Sikeresen lemászok, máj megcsodálom gyönyörű izmaimat!

Sikeresen lemászok, máj megcsodálom gyönyörű izmaimat!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Szépen le is rajzoltam magamnak. Na, de ez csak elképzelés...A valóság teljesen az ellentéte:
Sikeresen rámásztam az oszlopra, de annál sikertelenebbül landoltam. Egyenesen pofára estem, az orrom kicsit vérzett és ohh...hol vannak az izmok???SEHOL!Szép Ari...szép!

*Ádiéknál*

Ádi szétizgulta magát az orrom miatt, nem érti, hogy nem fáj.Most hozza a fertőtlenítőt. Olyan érzés, mintha Barbi mesében lennék.Mert ugye a csaj elesik a pasi háza előtt a fiú gyorsan kifut, lefertőtleníti, stb....Csak én nem a háza előtt estem, de mindegy.

Közben anyu természetesen ötezerszer hívott, mintha érdekelné mi van velem.Miközben Ádi az orromat "ápolta", eszembe jutott valami.

-Break free!!!-kiáltottam.Ádi érdekesen nézett rám, gondolom magyarázatra várt. -Break free! A turné neve...nem lenne jó?
-De jó...van dal is?
-Nincs, de gondolkodom rajta.
-Oké-mondta, majd fojtatta az orrom gindozását, de nehezen ment neki, mivel végig dúdulgattam, néha bele énekeltem is.Jó dal lesz...tetszik.A refrén már megvan a fejemben. Ádi elnevette magát, én meg nem értettem mi baja van.Most az a vicces, hogy egy dalon dolgozom a bandának? Mert akkor...Haha *tele szarkazmussal*.-Fura, hogy még le se szerzőttünk, de te már ilyeneken gondolkozol.

Erre csak a mellem elé fontam a kezeimet, egy durcis kislányt játszva.Ezen ismét elnevette magát, mire már tényleg haragudtam. De én is elnevettem magam...mi van?Egyik percbe haragszok másikban nevetek vele? Oké Ari...
-Ádi...itt aludhatok?-kérdeztem félénken, mire Ádi felkapta a fejét.
-Persze, te akármikor!-kacsintott egyet perverzen, de erre csak nevetve a vállába bokszoltam.
-Köszi.-mondtam, majd folytattam a dal dúdolását.
-Holnap megyünk a kiadóhoz.-nézett rám Ádi, de csak bólogattam. Gyorsan elővettem egy lapot és elkezdtem írni rá, a szöveget:


If you want it, take it,should've said it before, Tried to hade it, fake it, I can't pretend anymore.
I only wanna die alive, never by the hands of a broken hart, Don't wanna hear you lie tonight, Now that I've become who I really are.

[2x]:
This is the part when I say I don't wanna ya, I'm stronger than I've been before, This is the part when I break free, 'Cause I can't resist no more.

You were better, deeper I was under your spell,Like a deadly fever, yeah, babe, On the higway to hell, yeah.

I only wanna die alive, never by the hands of broken hart , Don't wanna hear you lie tonight, Now that I've become who I really are.

[2x]:

This is, the part when I say I don't wanna ya, I'm stronger then I been before, This is the part, when I break free, 'Cause I can't resist no more.

No more, baby, ohh.
Thougt on your body, I came alive, It was lethal, it was fattal, in my dreams it felt so right, Bute I woke up every time. Oh baby.

[2x]:
This is, the part when I say I don't wanna ya, I'm stronger then I been before, This is the part when I break free, ' Cause I can't resist no more.

Sziasztok!
Ez a rész kemény volt. Minden tiszteletem azoké, akik képesek leírni, egy teljes dalt. Nagyon nehéz, próbáljátok ki, én szenvedtem.De sikerült leírnom az a lényeg.

Puszi🙈😻

Dare to dream big♡(Ariana Grande ff.)Where stories live. Discover now