11.rész

67 10 3
                                    

Nyitottam be Ariékhoz, de a kiskutya kiugrott a kezmeből.
-Jujj...de cuki!-kiáltotta Ari, és elkezdte simogatni a kutyust. -Ádi nem is mondtad, hogy van kutyád.
-Ez a te kutyád, Ari.-mondtam vigyorogva.

*Zayn szemszöge*

Ari híres lett.Egy kicsi kell neki és jobb lesz, mint én.Azt nem fogom elfogadni.A Tv csak úgy háttérzajnak ment, de az inritáló nő hangja, olyat mondott, amin elakadt a szavam.
"A híres Angel&Demons banda énekese és gitárosa együtt vannak? Ariana Garnde és Bárdosi Ádám ma nagyon összemelegettek a házukban Ariana többször is megpuszilta a fiút. Vajon van köztük valami?Itt van a kép, ahogy Ariana, Ádámot puszilja arcon."

És most szét kellett törnöm valamit.

*Ari szemszöge*

Nagyon örültem a kutyusnak, nem tudtam elégszer megköszönni Ádinak. A kutya neve Coco lett.
-Szia, cica! -mondtam vigyorgós hangon Zaynnek, aki hívott.
-Szia Ariana!-így csak akkor hív, mikor mérges.-Csak közölni szeretném veled, hogy szakítunk. Szia!-tette le a telefont.
A könnyeim sorban potyogtak le az arcomról egyenesen a földre. Éreztem a hirtelen terhet a szívemen.Elhagyott az ember, akit a világnál is jobban szeretsz. Nem tudtam feldolgozni. A könnyeim csak potyogtak és potyogtak, de egy hangot se adtam ki.Nem volt erőm megszólalni. De mi miatt szakítottunk? Felfutottam a szobámba és bekapcsoltam a tévét.És akkor értettem meg, miért szakított Zayn.Az egész világ rólam és Ádiról beszélt.A telefonom csörgött, Noel neve villogott.
-ARIANA GRANDE - BUTERA!Mi van a tévében?! Nem beszéltem világosan?Hogy lehettek ennyire hibásak?-ordította, de nagyon megijedtem. Azt hittem kiugrik a telefonból. Szavai csak úgy csengtek a fülemben.Erre én még nem vagyok felkészülve. A csodás álomból egy rémálom lett. Talán el kellene felejtenem örökké az éneklést?

Sziasztok!
Meghoztam ezt a részt is. Akit érdekel a DANGEROUS WOMAN TURNÉ az menjen és olvasson bele a "Dangerous Woman turné-Ariana Grande" c. könyvembe, ahol információkat tudhattok meg a turnéról.

Puszi🙈😻

Dare to dream big♡(Ariana Grande ff.)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant