- 47 -

27 4 0
                                    

23 oktober 2015

Luke POV
Vandaag komt het nieuwe album Sounds Good Feels Good uit. Hopelijk krijgen we goede reacties van de fans, vooral omdat we ons echt hebben bloot gesteld in de liedteksten.
De bruiloft is niet doorgegaan. For some reason is Sarah de week voor de bruiloft verdwenen en sindsdien door niemand meer gezien. We hebben nog wel af en toe iets van haar gehoord dat ze dan weer ineens in Japan zit. Maar als we dan iemand daarheen sturen om rond te vragen of ze haar hebben gezien weet niemand daar iets van. Stiekem zit ze gewoon op de maan. Ja sure Luke dat is logisch. Ik snap aan de ene kant wel dat ze weg is gegaan. Ik zou ook niet willen trouwen als ik geen gevoelens had voor haar, maar helaas heb ik die wel. Een week lang heb ik mezelf opgesloten in m'n kamer, omdat ik al die vragen rondom de bruiloft niet aankon. Nu nog steeds niet eigenlijk.
"De tickets zijn nu in de sale jongens! We moeten dat even tweeten." zegt Ashton waardoor ik opschrik uit m'n gedachtes. Oh ja dat is waar ook. Een nieuwe tour.. Nu staat m'n hoofd daar echt niet toe. Ik tik een bericht op twitter in en verstuur 'm. Meteen krijg ik duizenden favorieten en retweets. Allemaal stalkertjes. Wel mijn stalkertjes. Mijn fans. Ik kan het eigenlijk nog amper geloven dat we zo ver zijn gekomen. Als een van ons het doorzettingsvermogen niet had dan stonden we nu niet hier. Ik zit wat doelloos voor me uit te staren. Schijnbaar zit ik al een tijdje zo, want Michael zegt opeens: "GUYS AMSTERDAM IS AL UITVERKOCHT!" "WOW! Nu al!?" zegt Calum. "Holy shitballs." zegt Michael. "De sale is nog maar een kwartier in de sale." zegt Ashton. Ik zeg niks. Ik heb hoofdpijn.

Sarah POV

Nederland.. Daar ben ik dan. Waarom ik hier ben? Geen idee. Het regent buiten. Dat heb ik wel gemist moet ik zeggen. Tot nu toe heb ik in wat warmere landen gezeten waar het amper regende. In de tijd dat ik weg was ben ik erg veranderd. Mijn haar heb ik tot heel kort afgeknipt en zwart geverfd. Ik heb ook een paar (zichtbare) tattoes laten zetten. Mijn kledingstijl heb ik ook ene beetje aangepast. Tot nu toe was het telkens losse truien, sweaters etc. maar nu draag ik strakkere shirts, leren jasjes en soms ook een zwarte leren broek. Kortom ik ben nogal verandert. Op internet gaat bijna elke keer een #whereissarah rond, wat dus betekent dat niemand me meer herkend. Ook heb ik wel vaak op het vliegveld mensen van Modest! gezien waarschijnlijk op zoek naar mij, maar ze zien me telkens over het hoofd gelukkig.
Waarom ik ben 'gevlucht'? 1. Ik begon weer meer gevoelens voor Luke te krijgen. 2. Ik wil me niet binden. 3. Als ik ga trouwen wil ik niet gedwongen worden. 4. Ik kreeg gewoon het geniale idee om een wereldreis te maken. 5. Ja geen idee. Dit zijn eigenlijk niet eens goede argumenten.. Achja het is gebeurt. Ik hoorde dat de tickets voor hun nieuwe tour vandaag in de verkoop gaan wat natuurlijk hartstikke leuk is voor hun. Gelukkig hebben ze in het nieuws helemaal niks laten weten van de bruiloft. Nja die dus niet is doorgegaan. Yay. Ik loop nu ergens middenin een park. Volgens mij heet het Het Amsterdamse Bos of zoiets. Je kon gewoon naar binnen dus dat heb ik gedaan. Een half uur geleden heb ik ergens in een supermarkt iets van een broodje gehaald met iets erop en ik heb geen idee wat. We zullen het zo wel merken. Ik zoek ergens een plekje op het gras en ga zitten. Rust. Dat is iets wat ik zocht. Iets waar ik een lange tijd naar heb verlangt. De zon schijnt niet echt heel erg fel en het lijkt ook alsof het elk moment kan gaan regenen. Langzaam voel ik al snel een paar druppels op mijn voorhoofd vallen. Ik heb geen paraplu meegenomen.. Dat wordt dus straks doorweekt over straat lopen. Ik eet snel mijn broodje op en loop verder het park in. Uiteindelijk blijkt dat ik gewoon terug naar de ingang ben gelopen en dus weer de stad in moet lopen, want ja ik ga niet weer terug het park in lopen voor no reason.

Ik ben terug gelopen naar het hotel waar ik deze periode verblijf en zit nu in de bar een wijntje te drinken, want waarom ook niet. "Nu al aan de wijn? Het is pas drie uur in de middag." zegt een jongeman naast mij. "Tja ik heb toch niks beters te doen." zeg ik terug. "Waarom ben je dan in Amsterdam? Hier is altijd wel iets te doen neem ik aan?" "Dat vraag ik me ook af. Waarom ben jij hier?" vraag ik. "Een vriend van mij is gisteren getrouwd en nu verblijf ik hier in dit hotel." zegt de jongen. "Oh gefeliciteerd dan denk ik." "Ik denk dat het huwelijk niet lang stand houdt. Hij is echt een grote player en ik snap niet wat ze in elkaar zien maar goed." "Dat is klote." zeg ik. "Ja zeker. Hoe heet je eigenlijk?" vraagt hij. "Lily. Jij?" lieg ik. "Sebastian. Hoe oud ben je eigenlijk?" "Ik ben negentien. En jij?" "Ik ben eenentwintig. Net als die vriend van mij. Hij is echt gestoord. Hey dit gaat misschien raar klinken aangezien we elkaar pas net ontmoet hebben, maar zou je een keer met me uit willen?"

Never Again // DutchWhere stories live. Discover now