tanışma

10K 440 72
                                    


Ben Alya. 18 yaşındayım. İstanbul'da ailemle birlikte yaşıyorum.

Ünivesite sınavına hazırlık sürecim çok zorluydu, aynen seninki gibi ya da seninkinin de olacağı gibi. İyi bir okula yerleşme faslının telaşı ise rezaletti. Aynen SBS yani TEOG gibi. Neler yaşadım? Altıncı sınıftan sekizinci sınıfa kadar okul, okul çıkışı antrenman, dersane, dersane çıkışı antrenman koşuşturmalarım sırasında nasıl ders çalıştım ve iyi bir okula girdim? Merak ediyor musun?

Wattpad'de yazmaya başladığım Karanlık Lise serisi basılı olarak kitapçılarda bulunabilir hale geldiğinde hayatım biraz değişti diyebilirim, seninle tanıştım mesela! Gölge Ailesi adı altında toplanan pek çok dostum oldu, bu sırada eskiden beri sahip olduğum arkadaşlarım neler yaptılar? Onlar kimler? Yeni bir okula başladığımda kimseyi tanımazken sıfırdan nasıl arkadaşlar edindim? 

İşte Blog A'da değineceğim başlıca konular bunlar olacak. Bir abladan sana, yani dostuma anlatacağım şeyler yer alacak ki, uzun zamandır bunu yapmak istiyordum.

Sadece eğitim sistemi ya da arkadaş ilişkileri değil, pek çok şeyi konuşalım burada. Mesela senin bir fikrin var mı? Başka hangi konularda benim ne yaptığımı nasıl davrandığımı ya da sahip olduğum düşünceleri merak ediyorsun? Lütfen bu cümlenin yanına yorum olarak bırak. Merak ettiğin çok şey olduğundan eminim.

En kısa sürede bu adreste buluşmak üzere! 

Sizden biri;

Alya.

------

Kullandığım sosyal medya hesaplarım:

facebook.com/alyaoztanyel

Youtube: Alya Öztanyel

Instagram & Snapchat & Twitter & Periscope & Ask.fm : alyaoztanyel


Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 09, 2022 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Blog AHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin