Hoofdstuk 1

572 14 0
                                    

Eva en Wolfs zitten rustig aan hun bureau te werken, als Mechels hun komt storen. 'Wolfs, ik wil even met je praten', zegt Mechels. 'Kan het straks niet even ben nu bez...' 'Nee, nee, het is dringend, ik wil dat je nu gelijkt mee komt, met me', laat Mechels hem niet uitpraten. Wolfs wisselt een blik met Eva en vragend haalt ze haar schouders op. Mechels loopt naar haar kantoor, waarna Wolfs haar achtervolgd. 'De reden dat ik je hier op kantoor wil hebben is het feit dat ik je stagiaire heb gesproken. En die heeft je beschuldigd van sexuele indentimiteiten', vertelt Mechels hem. Eva en Wolfs hebben een stagaire meelopen. Ze zit op het hbo en wil later rechercheur worden. Wolfs staat met open mond naar haar verhaal te luisteren. Ik iemand verkracht? Gaat er in zijn hoofd om. 'Ik iemand verkracht?' 'Demi kwam huilend naar me toe. Ik neem het wel gewoon heel serieus, het gaat om een kind, om een leerling hè Wolfs', zegt Mechels. Wolfs kijkt verbaasd om zich heen. 'Ik denk dat het nu wel beter is dat je een tijdelijke time - out neemt. Dat je je spullen pakt en naar huis gaat', vertelt ze hem.

'Hè schat, waarom ging je ineens weg en waar zijn je spullen?' Vraagt Eva aan Wolfs als ze thuis komt. Ze loopt naar hem toe en druk een liefdevolle zoen op mijn mond. Wolfs was na het gesprek meteen weggaan, hij had Eva niet meer gezien. Ze moest Marion helpen. Hij heeft wel al zijn spullen meegenomen. Eva heeft dus wel gezien dat zijn bureau leeg is. Wolfs krijgt tranen in zijn ogen. Eva schrikt ervan en gaat naast hem op de bank zitten. 'Wat is er?' Vraagt ze geschrokken. 'Hè?' Vraagt ze als hij niet reageert. Uiteindelijk vertelt Wolfs Eva het verhaal dat zijn baas die ochtend tegen hem heeft vertelt. Alleen Eva geloofd er niks van, het is helemaal niks voor hem. Hij heeft 2 kinderen en hij weet alles over de nare jeugd van Eva. Nee, Eva geloofd hier niks van!

Dit is het 1ste deel van een kort verhaaltje. Dit verhaal heeft 10 hoofdstukken. Ik plaats af en toe eens een deeltje. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden.😊

Fleva ~ BeschuldigdWhere stories live. Discover now