Hoofdstuk 10

553 10 4
                                    

Laatste deel alweer😕

Als Eva achter het stuur zit, word
ze gebeld. 'Met eva', zegt ze door haar tranen heen. Ze werd gebeld door haar advocaat, dat er nieuwe ontwikkelingen zijn. Wolfs wil haar zien, hij wil het haar zelf vertellen. Daar was de advocaat heel duidelijk in. Morgen ochtend weet ze meer.

De volgende ochtend gaat ze dan ook weer tegenover Wolfs zitten in dat vervelende kamertje waar ze gisteren ruzie hebben gehad. 'Demi is gehoor en ze heeft tijdstippen genoemd dat bij de verkrachting heeft plaats gevonden', begint Wolfs te vertellen als Eva is gaan zitten. 'Dat moment was ik helemaal niet op die plek aanwezig, ik was in de kantine op het werk. Ze zijn het nu aan het uitzoeken, er is goede hoop.'

'Dus ik moet je feliciteren, en je mag naar huis', zegt de advocaat van Eva en Wolfs waarna hij de handen van Eva en Wolfs schud. 'Bedankt', zegt Wolfs opgelucht. 'Ik heb mijn best gedaan', zegt de meneer. 'Dank u wel', zegt Eva tussen haar tranen door. Uiteindelijk heeft Demi dit plan bedacht zodat ze haar stage kon afronden en als recherche aan de slag kon. Wolfs had namelijk gezegt dat ze beter agent kan worden omdat dat meer voor haar is en recherche te moeilijk is. Maar ze wou het niet. En op deze manier wou ze hem terug pakken. Hij verpest haar toekomst, dan verpest zij ook zijn toekomst met zijn gezin. Demi heeft hulp gevraagt aan de andere stagaire op het politie bureau bij Eva en wolfs. Tevens een klasgenoot van haar. Ze zijn nooit heel goed bevriend geweest, maar Debbie was zo dom om haar te helpen. Uiteindelijk mag zij wel op school blijven alleen omdat ze die foto op internet heeft gezet mag ze niet meer stage lopen bij het politiebureau van Eva en Wolfs.  Uiteindelijk is Demi meteen geschorst van school en dit staat allemaal op haar cv geschreven. De kans op recherche en een kans om bij de politie te werken kan ze wel vergeten.

'Sorry schat, dat ik aan jou getwijfeld heb', zegt Eva als ze bij de balie staan. Eva heeft met haar handen stevig het hoofd van Wolfs vast waar ze diep in zijn ogen kijkt. Waarna ze met haar vingers zijn tranen weg veegt. 'Echt sorry', zegt ze nog eens. Ze schaam zich dood over hoe ze tegen Wolfs heeft gedaan. Ze kan echt niet meer zonder hem. Daarna drukt ze haar lippen liefdevol op die van hem. Minuten lang duurt de zoen. Een zoen die ze beide de laatste tijd hebben gemist. Allebei weer blij dat ze weer van elkaar kunnen gaan genieten.

'Ik pak het eerste stuk!' Zegt Wolfs. Waarna hij de grote slagroomtaart snijd en een stuk op zijn bord legt. 'Oww en wij dan', roept Romy. Wolfs eet een stuk van zijn taart. 'Mmh', zegt hij lachend. 'Weet je wat jij krijgt?' Vraagt hij aan romy. Nog voordat ze kan antwoorden gaat hij met zijn vinger in de slagroom waarna hij het op de neus van Romy druk. Alle vier liggen ze dubbel van het lachen. Waarna Eva het mes van Wolfs afpakt om vervolgens nog 3 stukken te pakken voor haar en haar 2 kinderen. Van deze mensen houd ze. Van haar allerliefste vriend en hun 2 super kids. Haar gezin is echt compleet zo.

'Is het goed zo tussen ons?' Vraagt Eva voor de zekkerheid. Als ze die avond samen weer in hun bed liggen. 'Het is goed zo', bevestigd Wolfs. Eva ligt met haar hoofd op de blote borst van Wolfs en speelt wat met zijn borst haar. 'Ik heb je zo gemist', zucht Wolfs verliefd. Eva kijkt met een glimlach omhoog in zijn helder blauwe ogen. Waarna Wolfs voorover buigt en een kus op haar lippen plant. Waarna Wolfs voorzichtig onder haar overhemd gaat. Die eigenlijk van hem is. Hij gaat naar haar borsten waar hij in begint te knijpen, waardoor ze meteen hard worden en Eva lichtjes begint te kreunen. 'Ik weet nog wel iets dat ik gemist heb', zegt Wolfs grijnzend. Eva weet maar al te goed wat hij bedoeld. Ze duwt hem dan ook om ver waarna ze haar overhemd en slipje uitdoet. Om boven op zijn buik gaat zitten. 'Je weet dat je me zo echt opwindt, Eef?' Kijkt Wolfs naar haar prachtige lichaam. Langzaam vanaf haar buik gaat Eva met haar vingers tussen haar beneden.  Waarna haar vingers heen en weer beweegt. Waarna ze steeds iets iets harder begint te kreunen. Wolfs kan zich niet meer inhouden. Hij draait haar om waarna zij onder ligt en hij boven. Waarna hij zijn boxer uit doet en ze de nacht van hun leven beleven zoals ze die lang niet meer hebben gehad.

'Ik hou van je Floris Wolfs', zegt Eva als ze uitgeput weer naast elkaar onder de dekens liggen. Zij weer met haar hoofd op zijn borst. 'En ik hou van jou mijn allerliefste Eva van Dongen', zegt hij waarna hij zijn lippen liefdevol op die van haar plant.

En dit was dan alweer het laatste deel van dit verhaal. Hoop dat jullie het een beetje leuk vinden, ondanks het een kort verhaal is. Laat een reactie achter, dat zou ik leuk vinden!😊

Fleva ~ BeschuldigdDonde viven las historias. Descúbrelo ahora