Chapter 7

204 30 12
                                    

Ημουν μεσα στην αγκαλια του και ενιωθα σαν..σαν να τον ηξερα χρονια,ενιωθα ασφαλης. Μηπως Ανν εισαι..ερωτευμενη με τον Τζεικομπ Σαρτοριους; Και ο Καμ; Ολα ειναι τοσο μπερδεμενα.
Τζ- Εϊ αυριο τι γραφουμε;
Αν- Φυσικη..πω και δεν εχουμε ανοιξει βιβλιο..

Γυρισα το κεφαλι μου και ενιωθα τα ματια τοτ να κοιτανε μια εμενα,μια τα χειλη μου,δεν αντεξα,και στο επομενο δευτερολεπτο τα χειλη μας ηταν ενωμενα,ανοιξα ελαχιστα τα χειλη μου για να "εισβαλλει" παθιασμενα η γλωσσα του στο στομα μου κανοντας με να ανατριχιασω..Ο χτυπος της πορτας μας διεκοψε και αντανακλαστηκα σηκωθηκα αποτομα απο διπλα του..γελασε και νιωθω πως μοιαζω με παντζαρι τωρα.. Ηταν η μητερα του,ειναι πολυ ομορφη..μαλλον απο αυτη πηρε ο τζεικομπ..κατι ειπε στομ Τζεικομπ και εφυγε.
Τζ- Ανν..θελω να σου πω κατι,δεν το χω πει σε κανεναν,αλλα θελω καπου να το πω.
Ανν- Και..γιατι σε μενα;
Τζ- Γιατι..γιατι..νιωθω πως μπορω να σου πω τα παντα.

Δεν μιλησα..εγνεψα με το κεφαλι μου δινοντας του σημα να ξεκινησει..

Τζ- Μπορει να με πιασουν λιγο τα ζουμια γαμωτο..ειπε προσπαθωντας να χαμογελασει
Ανν- Αυτο ηταν το πιο ωραιο ψευτικο χαμογελο που εχω δει! Ειπα με την ελπιδα να του φτιαξω το κεφι και εκεινος μου χαμογελασε,αληθινα αυτη τη φορα
Τζ- Παει καιρος που το χω μαθει και..καθε μερα,καθε λεπτο,το σκεφτομαι..Ανν..ει..ειμ..ειμαι υιοθετημενος..

Δεν ηξερα τι ακριβως να πω. Δεν ειχα ξαναβρεθει ποτε σε παρομοια κατασταση..Απλα τον κοιταζα με το πιο συμπονετικο μου βλεμμα,με πλησιασε και με αγκαλιασε,ενιωθα τα δακρυα του να υγραινουν την μπλουζα μου,και γαμωτο θελω τοσο πολυ να τον φιλησω τωρα.

Σηκωνω το κεφαλι του αργα κρατωντας το πιγουνι του,τα ματια του ηταν κοκκινσ απ το κλαμμα και μπορουσα να διακρινω την λυπη μεσα τους..Κλεινω τα ματια μου καθως τον νιωθω να πλησιαζει προς το μερος μου κι αρχιζει απαλα να φιλαει τον λαιμο μου κανοντας με να βγαλω εναν αναστεναγμο,μπορει να με τρελανει μονο κοιτωντας με. Κατευθηνθηκε προς τα χειλη μου αφηνοντας μου υγρα φιλια σε ολη την διαδρομη του..Με φιλησε αργα,με παθος,και ενιωθα τα χειλη τογ να μαλακωνουν σιγα σιγα,λες και τα χειλη μου ειναι το φαρμακο του. Απομακρυνα το φιλι μας αργα και με τραβηξε κοντα του,αμεσως η ζεστασια της αγκαλιας του με συνεπηρε,αχ τζεικομπ. ΩΧ Η ΦΥΣΙΚΗ.

HEY GUUURLS
Λοιπον αυτο ηταν..σκεφτομαι να το κανω λιγο dirty,θελετε; ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΕΝΤΣΣ💗💗

All U Need Is Luck (J.s Imagine)Where stories live. Discover now