Malul din Eforie, locul unde morții trăiesc

166 29 0
                                    

Datorită pasiunii sale pentru fotografie, arhitectul constănţean a descoperit şi în Eforie, pe malul mării, două imobile despre care se spune că sunt bântuite. În timp ce fotografia o casă părăsită din apropiere de pe faleză, aproape de Capu Turcului, vecinii i-au spus că este bântuită şi că ar fi bine să stea departe de ea. Acelaşi lucru a aflat şi de o altă casă de pe strada Munteniei, la mică distanţă de prima.

Tot în Eforie, pe plaja dintre cele două staţiuni exista o construcţie abandonată pe plajă: fostul sanatoriu de copii. Legenda spune că din cauza condiţiilor proaste în care trăiau pacienţii, acolo ar fi izbucnit o epidemie de ciumă sau că între zidurile fostului sanatoriu s-ar fi comis o crimă, o tânără fiind găsită moartă, iar pe perete erau nişte însemne sataniste. Mulţi ani după aceea, în clădirea aandonată s-ar fi auzit voci şi s-ar fi zărit umbre odată cu lăsarea întunericului.

Legendele locului vorbesc şi despre Canalul Dunăre - Marea Neagră. Localnicii se feresc să calce pe dealurile sub care au fost prinşi muncitorii care au murit la construcţia măreţei realizări comuniste.

 Localnicii se feresc să calce pe dealurile sub care au fost prinşi muncitorii care au murit la construcţia măreţei realizări comuniste

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Legendele locurilor bantuite din constantaWhere stories live. Discover now