Incredere

205 30 14
                                    

După ce am coborât din mașină trântind ușa în urma mea nu m-am putut din a zâmbi tâmp. Eu.....oare încep să îl plac?? Offf am atâtea întrebări și niciun răspuns.
     După ce mi-am alungat toate gândurile mi-am amintit că mai e foarte puțin până se sună si am fugit în clasă.
    M-am pus în bancă așteptând profesorul si pe Alex să ajungă dar se pare că acesta întârzie. Oare ce face? Offf....e așa enervant ca am început să mă îndrăgostesc de el. Am o oarecare încredere în el. Sper sa nu ma dezamăgească pentru că azi vreau sa ii spun că îl plac.

     După ce profesorul a plecat din clasa am început sa il caut pe Alex peste tot dar nici urmă de el. Tocmai când eram gata să renunț l-am zărit în spatele scolii cu un brunet. Se țineau în brațe. Brunetul avea mâinile dupa gâtul lui Alex iar acesta își avea mâinile așezate pe talia brunetului. Aveau fetele foarte apropiate aproape lipite. Peste câteva minute au început să se sărute pasional cu ata patimă. Pe mine nu ma sărutat niciodată așa.
   În momentul ăsta sunt....GELOS. Tocmai azi când vroiam sa îmi masor sentimentele față de el....mă...face să îl urăsc. El....ahhh

    M-am îndreptat cu pași repezi spre cei doi foarte nervos si m-am oprit fix în lateralul lor pufnind din nări dar asta nu ia deranjat aceștia continuând să se sărute frenetic si pasional. Am scos un tușit forțat si gutural care Doamne ajută ia făcut să se oprească si sa ma privească.  Amândoi mă priveau mirați ...Dar apoi expresia fetei brunetului s-a schimbat în una superioară și dezgustată.  

       - Poftești ceva??? Spuse băiatul enervant la culme probabil din cauza  ca i-am întrerupt sărutul pasional.
        - Nu poftesc ca nu e bine spun plin de tupeu si nervi. Alex...sa ști că eu am terminat-o cu tine. Sa nu îndrăznești să mai vorbesti cu mine în viața ta.
       - Chris....ai interpretat greșit situația. Nu e.....
  Nu l-am lăsat să își termine propoziția ca am fugit direct în clasă, mi-am luat lucrurile Siam fugit direct acasă aruncandu-ma în pat și începând să plâng. Nu stiu de ce plâng dar....mă doare tare pieptul. Simt cum pulsează extrem de tare si simt cum ceva se rupe in el în mii de bucăți.

   Ps: în poză e brunetul si Alex.
Hmm....în urma insistențelor s încurajarilor primite de la voi am decis sa continui cartea.
Va mulțumesc extrem de mult ca îmi citiți cartea si sper sa va placă
Bye

Dragoste Cu Năbădăi(Yaoi)Место, где живут истории. Откройте их для себя