Împacare

211 23 11
                                    


Usa a fost smulsă si aruncata intr-un perete de către un bărbat înalt și bine făcut care ne privea nervos ...acesta aproape că sarea sa ma strângă de gât.
    Îmi simțeam inima cum pulsa si mii de senzații îmi străbăteau corpul. Pot spune că privirea lui de smarald îmi ofera o stare de frică și disconfort.

     Chiar dacă eram beat știam care e limita nesimțirii. Ma simțeam în plus așa că l-am dat la o parte pe Ramon care sincer să fiu se făcuse foarte comod si privea impasibil spre bărbat acela impunător care părea ca in orice moment va exploda , fata lui find deja roșie din cauza furiei.

    M-am acoperit cu un cearceaf alb pe care l-am găsit pe pat și am fugit cu hainele mele la baie.
Ma simțeam atât de penibil...mă simțeam că o curva masculina. Fara sa îmi dau seama am început sa plang, probabilitatea ca mâine Ramon să mă dea afara in șuturi din casa lui era de 90% . Cine ar tine un distrus ca mn beat criță în casă?
       " Eu" se aude o voce în capul meu. Ce naiba?? Cine putea fi? După 5 minute de gândire mi-am dat seama că singurul cu vocea asta atât de cristalină si frumoasa îi aparținea mirobolantului de Alex.

Cat de supărat eram pe el în momentul acesta atât de mult as fi fugit la el si l-aș fi sărutat cum nu am făcut-o niciodată. Nu mă puteam minți....îl plăceam si o făceam chiar mult. Eram dependent de el, un drog de care nu ma pot satura si am nevoie. Oricât de mult mi-aș fi dorit să îi spun asta si sa il sărut, nu o sa o fac....de ce? E simplu. Nu merita după tot ce a făcut plus ca e greșit ceea ce facem noi.

Oricum....nu il iubesc, e doar o atracție fizică. Săruturile lui ma fac sa vreau să mă devoreze cu totul , simt niste senzații unice cu el. Chiar era o senzație care îmi făcea picioarele sa tremure, stomacul să îmi forfote si sa facă tumbe, obrajii să mi se facă de foc si tot corpul să fie atât de fierbinte si moale ca m-aș putea topii în brațele sale. Stiu ca toate aceste gânduri sunt extrem de greșite si exagerate dar .....nu îmi pot ascunde micile gesturi pe care le fac in preajma lui.

Modul în care mă privește , cuvintele pe care le șoptește atât de cald în urechea mea, mâinile sale care ma ating si lasa fierbințeală în urma lor, felul cum mă strigă, perversitatea lui....toate mă fac să mă gândesc numai la el.

Îmi doresc atât de mult ca Alex să vina acum și sa ma scoată din tot rahatul ăsta. ALEX....VINO!!

  
Dupa ce mă îmbrac deschid ușa cu mana tremurândă ...cu greu...Dar am făcut-o. In fata mea se afla ....Alex
   
       - Ce cauți aici? A...A... Alex...
       - M-ai chemat iubirea mea.... ti-am auzit strigătul si....Am venit. Îmi pare extrem de rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat dar nu m-ai lăsat sa îți explic...doar asculta-ma si o sa vezi ca nu e tocmai cum pare
Dar ...acum...hai acasă iubirea mea spune acesta întinzându-mi mana pe care am apucat-o fara sa mai spun nimic.

Ramon încă starea în pat în aceeași poziție în care îl lăsasem iar strainul acela impunător și fioros acum stătea pe canapeaua din piele neagra si bea linistit un pahar de tărie.
   Ramon mi-a făcut cu mana si mi-a spus prin intermediul telepatiei caci daca o spunea cu voce tare Alex probabil îi luă gâtul dar în fine. Eram puțin șocat de acea fraza " Deabea aștept sa te revăd ....data viitoare îți promit ca nu o sa ne mai deranjeze nimeni iubirea mea. Vei fi al meu și nimeni nu va putea intervenii între noi" si astea au fost cu o voce senzuala ....cred ....nu prea eram atent la asta....
M-am uitat cu coada ochiului la el si apoi am plecat cu Alex acasă.

      După 10 minute de mers cu mașina am ajuns. Pot spune că a fost cel mai lung drum din viața mea. Era o liniște sufocanta ... Bine că am ajuns altfel as fi luat-o razna.

Cand am urcat în apartament nu am mai apucat să spun sau sa fac vreo mișcare pentru ca Alex a sărit pe mine si ma doborât pe jos. Îmi ține mâinile deasupra capului si ma privea atât de intens încât credeam ca ma voi pierde în abisul infinit di ochii lui superbi.
Își apropia capul din ce în ce mai mult de al meu buzele noastră find doar la câțiva centimetri distanta dar chiar înainte ca acesta să se atingă s-a oprit prvindu-ma....
    
      - Vrei sa te sărut? Spune acesta prvindu-ma atât de intens si doritor
  Buzele lui păreau atât de apetisante și...atât de senzuale
Voiam sa il sărut si chiar voiam să o fac muuult
        - Da ...Am spus soptit înainte ca buzele noastră să se unească intr-un sărut simplu dar atât de pasional si dulce încât vroiam sa nu îmi mai dea drumul.
  Am simțit cum m-a ridicat de pe parchetul rece si m-a luat în brațe ca pe o mireasă ,obrajii mei inrosindu-se din cauza aceasta dar și din cauza faptului că încă mă săruta cu atâta patimă si senzualitate.

   M-a purtat în brațe până în camera unde m-a pus ușor în pat și s-a așezat peste mine începând să mă sărute dinou. Aroma lui ma înnebunea si ma făcea să vreau să îl simt din ce în ce mai mult,nici nu stiu când am ajuns amândoi doar în boxeri dar stiu ca probabil mâine voi regreta si ca mâine îmi va explica tot ceea ce s-a întâmplat.

Acum... tot ce pot sa fac e să mă bucur de momentele astea petrecute alături de el. Am simțit cum mâinile lui îmi alintau corpul în urma atingerii lui lăsând dâre de foc care îmi ardeau pielea.
Boxerii nostrii au dispărut instant si putea simți cum mădularul lui încarca să pătrund între fesele mele. După ce am dat cu mult , foarte mult , lubrifiant a reușit să pătrundă în carnea mea.

     - Aaahh...ohhhh mhhhm ...A..Alex ...
      - Mhmm...ce iubirea mea?? Spune acesta printre gafaieli....
Îl simțeam cum pulsează în mine si cum alunecă din ce în ce mai repede. Era o senzație uimitoare. Sa ii simt goliciune înăuntrul meu ma făcea sa tip de placere
       - Aahhh ....da ...ohh daa...A.. ALEX...mai reepedeee am început să țip si sa gem din toate puterile în momentul când Alex se mișcă extrem de rapid si precis în mine încât ma facea sa simt o enormă plăcere.
      - Da iubire...daaaa.spune Alex mișcările sale devenind din ce în ce mai rapide si perverse ...respiratiile noastre se întrepătrund si sunt așa puternice încât pare că o să cedam amândoi în acelas timp ceea ce s-a si întâmplat peste câteva minute eliberarea dulce navalindu-ne pe amândoi în acelas timp.

       - TE IUBESC AMORE...spune Alex si ma săruta dinou... Mergem să facem un duș împreună!? Spune pe un ton rugător
         - Off....bine. spun privindul

Am mers in baie si ne-am făcut un duș extrem de scurt din. Cauza faptului că nu prea puteam să stau în picioare și eram extrem de obosit. Am adormit în brațele lui  si ma simțeam ca în rai.  NOAPTE BUNA ^^

Heei....scz ca am postat așa de târziu dar săptămână asta am fost numai în teste si ...e greu. Clasa a8-a. Sper sa va placa capitolul acesta . Va iubesc bye

Dragoste Cu Năbădăi(Yaoi)Where stories live. Discover now