Capitolul 1

79 20 8
                                    

E o zi obișnuită. O fata pe nume Shiny nu e o fata obișnuită,fata de toți.

Shiny are 15 ani și locuiește în Kalifornia.Tocmai s-a mutat de curând aici.Pentru aceasta decizie,ea va avea de acum o viață plină de mister și suspans.

S-a trezit de dimineață. Era prima zi de vacanta.Statea în pod.Si-a aranjat camera.Deodata observa căci caietul ei cu însemnări se mișcă și se deschide ușor. Se întreabă cum?Deodată vede ca lângă caiet apare un ceas de buzunar. Îl deschide și vede o poza.Era o familie.L-a pus pe masa.Ceasul a dispărut. În secunda următoare a apărut o foaie.Pe ea scria:
      

             
Văd ca ești curioasa Shiny,însă sa ști ca un pericol mare te pândește.Ai grija!Vei dezlega numele omului care vrea sa te rapeasca,știind ca fiecare semn din următoarea enumerare reprezintă o litera:
○¿•¡>□°¡♧   .

Cum sa fiu în pericol.....dar dacă as fi,nu înțeleg și ce pot însemna aceste semne....e un adevărat mister.....

Shiny se apuca de învățat și deodată vede într-o carte niște semne și observa ca:
○=S
¿=e
•=b
¡=a
>=s
□=t
°=i
¡=a
♧=n

Deci a descoperit numele celui ce îi va face rău.....sau cel puțin așa scria în scrisoare.....

Deodată îi bipai telefonul.Il ia și observa ca pe ecran îi apare o poza.O poza neagra.O poza care te hipnotizează. Deodată se deschide o înregistrare audio.Se aude în șoaptă dar destul de clar:

Bună Shiny.Te rog sa iesi diseară la ora 8 în coltul străzii tale. Trebuie sa îți dau ceva.Cu drag Anonimul tău.

Ciudat!În primul rand mă vede așa proasta încât sa merg unde îmi spune și în al doilea rand,e prima data când îmi trimite mesaj deci nu e anonimul meu.Doamne!

Însă nu știu ce a fost în capul meu și de parcă as fi controlata am mers în seara asta în coltul străzii și am văzut anonimul.Deodata el.........

Sper ca va plăcut!Pun next azi ca e weekend!Ly:*

Misterul AdolescențeiWhere stories live. Discover now