Potterkedavra - Cinayet

15 5 0
                                    

potterkedavra Marawood küçük bir kasabaydı. Uzun zaman önce yaşanan cinayetler , beş yıl öncesine kadar sona ermişti. Marawood , insanların yaşayabileceği bir kasaba haline gelmişti. Kasaba gün geçtikçe modernleşme çabasındaydı. Eskiden akıl hastanesi olan binalar , otele dönüştürülüyordu. Marawood , günümüzde insanların daha güvende olduğu bir kasabaya dönüşmüştü. Ancak tek bir sorun vardı. İnsanların 'geçmişi'..

Pyra , Tracy , Alex ve Daniel'dan intikam almak isteyen birisi Marawood'ta cinayetlerin tekrardan ortaya çıkmasına öncülük edecekti. Bu arkadaşların sırları , yalanları ve geçmişleri ; intikam isteyen kişinin oynayacağı oyun için birleştirdiği parçalardı. O kişi hepsini biliyordu..

"Geçmişin su yüzüne çıkarken , şimdi ki sırlarını ne kadar iyi saklayabilirsin ? "

Güzel bi hikaye. Bir baksanız sizde seversiniz. Vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin. Eminim ki karşılığını verecektir.☺☺

Eğer sizde hikayenizin tanıtılmasını istiyorsanız kısa bir tanıtımla beraber mesaj atabilirsiniz. 😘😘

Arkadaşlar bir ricam olacak. Hikayelerinizin tanınmasını istiyorsunuz sizde herkes gibi degil mi? Öyleyse sizin gibi hikayelerini tanıtmak ve okutmak icin ugrasan arkadaslarımıza destek verin lütfen. Daha önceki bölümlerde paylasmıs oldugum hikayeleri okuyun, voteleyin.

Hikaye Tanıtım - Vote Where stories live. Discover now