♡Tavsiyelerim♡

350 8 0
                                    

Eğer tatile gidip yandiysaniz ve soyulup renginiz acildiysa Watsons ve Gratis de satılan vücut fondotenlerini kullanabilirsiniz.

Eğer yüzünüz çok yagliysa mutlaka günde bir kere sade maden suyuyla yıkayın. Bu sayede yüzünüz sıkılasacak ve sivilcelerden kurtulacaksınız.

Günde bir kahve fincanı türk kahvesi için. Şekersiz olsun. Türk kahvesi zihni açar, metabolizmayı hızlandırır ve vücuda çok yararlıdır.

Dudak parlaticinizin içine  bir miktar nane yağı damlatarak dudak dolgunlastirici bir parlatıcı yapmış olursunuz.

Avokado nun içini ılık sütle iyice karıştırıp yüzünüze krem şeklinde surebilirsiniz.
Yüzünüz bebek gibi yumuşak ve pürüzsüz olur.

Yüzünüzde lekeler varsa pirinç suyunu oraya Tonik gibi uygulayabilirsiniz. İlk sürmede olmaz bir iki hafta uygulamalisiniz.

Kahve telvesine birkaç damla  badem yağı dökerek yüzü sıkılaştıran bir kür elde etmiş olursunuz.

Uykuya dalmakta zorluk çekiyorsanız öncesinde sıcak bir duş alıp, melisa çayı icerek zihni ve bedeninizi rahatlatabilirsiniz.

Dişlerinizin beyazlamasini istiyorsanız muzu veya çileği ezin ve dişlerinize sürün. 4-5 dakika bekleyin ve ağzınızı iyice calkaladiktan sonra meyve taneciklerini yok etmek için dişlerinizi dis macunuyla fırçalayın.

Papatya yi 500 ml suyla kaynatın. Kaynattiktan sonra papatya suyunu buz kaplarina koyun ve buzluğa atın dondurun donduktan sonra yüzünüze uygulayın. Bu sayede yüzünüzdeki sarkmalar ve burusukluklar yok alacaktır.

Sivilcelerden kurtulmak için en doğal yol limondur her gün limon tonigi yapın.

Her zaman Düzenli bir çalışma programınız olsun. Düzensiz bir çalışma, derslerde düşüşe yol açar.

Vazelin kırışıklıklarA iyi gelmektedir.

Genç Kizlar Hakkında Her Şey(DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now